1st Larissa AlleyCat Race
Interactive map
Το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού
Me and My Bike 2013
Φεγγάρι στη Ρόδα
Ποδηλασία Βουνού
Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία 2011
Ποδήλατο = υγεία
Ποδήλατο =

Πρεσβεία ποδηλασίας !!

Η πρεσβεία ποδηλασίας της Δανίας είναι ένα δίκτυο ιδιωτικών εταιρειών, τοπικών αρχών και μη κυβερνητικών οργανώσεων που εργάζονται μαζί για να προωθήσουν την ποδηλασία και να ανταλλάξουν  λύσεις και τεχνογνωσία σχετικά με το ποδήλατο.


Η πρεσβεία ποδηλασίας της Δανίας ενώνει τη γνώση ποδηλασίας από ιδιωτικούς, δημόσιους και  εθελοντικούς τομείς σε μια προσπάθεια να γίνουν μια πρωταρχική πηγή γνώσης σχετικά με το ποδήλατο. Κατά συνέπεια, η πρεσβεία της Δανίας κρατά την καλύτερη γνώση όλων των περιοχών σχετικών με  τα ποδήλατα, τον εξοπλισμό ποδηλάτων, τον τουρισμό με ποδήλατα, τις εγκαταστάσεις στάθμευσης, την υποδομή που απαιτείται, τον προγραμματισμό των πόλεων και πολύ περισσότερα.



Η πρεσβεία της Δανίας καθιερώθηκε τον Ιανουάριο του 2009. Τα μέλη συναντιούνται σε κανονική βάση για να συζητήσουν  να συνοργανώσουν δραστηριότητες και να ανταλλάξουν  ιδέες . Εκτός από το να παρέχει  γνώση σε κάθε έναν που ενδιαφέρονται, η πρεσβεία επίσης  συνεργάζεται με το Υπουργείο Εξωτερικών για την προαγωγή της Δανίας και της ποδηλασίας στο εξωτερικό.

Η γραμματεία για την πρεσβεία της Δανίας είναι στα γραφεία της ΕCF στην Κοπεγχάγη. Cycling Embassy

Great! The file uploaded properly. Now click the 'Verify my file' button to complete the process.