1st Larissa AlleyCat Race
Interactive map
Το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού
Me and My Bike 2013
Φεγγάρι στη Ρόδα
Ποδηλασία Βουνού
Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία 2011
Ποδήλατο = υγεία
Ποδήλατο =

Velo - city Global 2010

H oμοσπονδία των ποδηλατών της Ευρώπης, η πόλη Frederiksberg και η πόλη της Κοπεγχάγης συνδιοργανώνουν το "Velo -city Global 2010" - μια διάσκεψη που συγκεντρώνει τους αρμόδιους για το σχεδιασμό πόλεων, τους ιθύνοντες, τους εμπειρογνώμονες σχετικά με το ποδήλατο, τις ΜΚΟ και τους ερευνητές από όλο  τον κόσμο για να συζητήσουν τις δυνατότητες και τις προκλήσεις της ποδηλασίας.

Ο κόσμος αντιμετωπίζει τεράστιες προκλήσεις από την άποψη της συμφόρησης και της ρύπανσης στις πόλεις, τις σχετικές με την υγεία ασθένειες όπως την παχυσαρκία και τις καρδιαγγειακές παθήσεις, και την παγκόσμια αύξηση της θερμοκρασίας λόγω του φαινομένου του θερμοκηπίου.


Οι προοπτικές του ποδηλάτου στην αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων δεν έχουν ακόμα ερευνηθεί πλήρως, αλλά έφτασε ο καιρός για να γίνει αυτή η προσπάθεια Η διάσκεψη θα χρησιμεύσει ως μια πλατφόρμα για την ανταλλαγή της γνώσης, της έρευνας, των ιδεών και των εμπειριών. 
Είναι μια μοναδική δυνατότητα να ενωθούν οι προσπάθειες όλων που δραστηριοποιούνται σε επίπεδο πόλης, περιφέρειας και κρατών και να περάσει η ποδηλασία σε ένα παγκόσμιο επίπεδο.

Η Κοπεγχάγη χρησιμεύει ως ένα παράδειγμα των λύσεων που έχουν βρεθεί στα θέματα ποδηλασίας και θα προσφέρει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις πραγματικές λύσεις ποδηλασίας καθώς επίσης και τις νέες προκλήσεις που παρουσιάζονται συνεχώς καθώς όλο και περισσότεροι πολίτες της ποδηλατούν στην πόλη καθημερινά.
Great! The file uploaded properly. Now click the 'Verify my file' button to complete the process.