1st Larissa AlleyCat Race
Interactive map
Το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού
Me and My Bike 2013
Φεγγάρι στη Ρόδα
Ποδηλασία Βουνού
Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία 2011
Ποδήλατο = υγεία
Ποδήλατο =

7 λόγοι για να κάνετε ποδήλατο

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να ανεβείτε στο ποδήλατό σας σε όλες τις καιρικές συνθήκες, είτε πηγαίνετε για εργασία, το σχολείο ή απλά για βόλτα.Εδώ είναι οι πρώτοι επτά:

1. Είναι αθόρυβο.Ένα ποδήλατο κινείται αθόρυβα μέσα από την πόλη.Ο μόνος ήχος που ακούγεται είναι η κόρνα του ποδηλάτου.

2.Δεν μυρίζει. Το ποδήλατo δεν μυρίζει βενζίνη.

3.Δεν παράγει CO2. Αν απέχετε 5 χλμ. από την εργασία και χρησιμοποιείτε ποδήλατο αντί για αυτοκίνητο, θα γλιτώσετε το περιβάλλον 300 κιλά εκπομπών CO2 ανά έτος.

4.Βοηθάει στο χάσιμο βάρους. Τριάντα λεπτά ποδηλασία με άνετο ρυθμό προκαλεί την καύση τόσου λίπους, όπως το πρόσθιο κολύμπι. Αυξήστε λίγο την ταχύτητα του ποδηλάτου και το κάψιμο λίπους ισοδυναμεί με αυτό του τζόκινγκ.


5. Είναι οικονομικό. Λίγες σταγόνες λάδι και μια νέα σειρά ελαστικών - ότι είναι όλα όσα χρειάζεται. Ξεχάστε δάνεια, ασφάλιστρα, τέλη κυκλοφορίας, το κόστος της βενζίνης και τα παρκόμετρα.


6.Όχι πλέον ουρές. Δεν υπάρχουν πια ουρές, κυκλοφοριακή συμφόρηση ή αναμονή στο λεωφορείο ή το τρένο - και μπορείτε να περάσετε ακόμη και μέσα από τα στενότερα σοκάκια της πόλης.



7.Σε κάνει ελεύθερο. Με τον άνεμο στα μαλλιά σας και τον ψίθυρο των πεντάλ σας κάτω από σας, μπορείτε να αποκτήσετε μια άλλη πιο άμεση επαφή με την ίδια την πόλη.
Great! The file uploaded properly. Now click the 'Verify my file' button to complete the process.