1st Larissa AlleyCat Race
Interactive map
Το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού
Me and My Bike 2013
Φεγγάρι στη Ρόδα
Ποδηλασία Βουνού
Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία 2011
Ποδήλατο = υγεία
Ποδήλατο =

Παντελεήμονας - Πλάκα λιτοχώρου

Τρεις εκπρόσωποι από τους ποδηλάτες, βρεθήκαμε χθες στον Παντελεήμονα για να ξεκουραστούμε από άλλη μια δύσκολη μέρα στο γραφείο. Το τοπίο μας άφησε έκπληκτους από την ομορφιά και την ηρεμία που ανέδιδε. Υπό τη μουσική συνοδεία από το μπαγλαμά του Δαμιανού ήπιαμε καφέ και όχι μόνο στην όμορφη παραλία του Παντελεήμονα ενώ ακολούθησαν γυμναστικές επιδείξεις με ρακέτες και βόλεϊ.


Στη παραλία γνωρίσαμε και άλλους ποδηλάτες και τους αφήσαμε να μας κερδίσουν στο βόλεϊ. Ευελπιστούμε στο μέλλον να ακολουθούμε κοινές ποδηλατικές πορείες. καθώς συμμεριζόμαστε το ίδιο πάθος για το ποδήλατο. Αφιερωμένο λοιπόν στον Άγγελο, στον Θωμά, στην Τάμμυ και στους άλλους της παρέας που κάναμε χθες στον Παντελεήμονα, είναι το σημερινό θέμα. Μας δίνει χαρά  να γνωρίζουμε ανθρώπους που αγαπάνε το ποδήλατο. Αν καταλάβαμε καλά η διαδρομή που κάνουν πρέπει να είναι η ακόλουθη.

Η διαδρομή βρίσκεται και εδώ.

Υ.Γ. Ευχαριστούμε τον Γιάννη και την υπόλοιπη παρέα της Νοσταλγίας για τη δροσιστική συντροφιά που μας κράτησαν.

2 σχόλια :

dgiann53 είπε...

Καλημερα.Η διαδρομη αυτη ειναι(η κατω απο τις γραμμες).Επισης Αλεκο δεν ειχαμε αλλα κανουμε τον ...Αλεκο συχνα.Σας περιμενουμε για το επομενο ματς

Lio είπε...

Εντάξει λοιπόν για την πρόκληση. Είμαστε έτοιμοι για τη νίκη. Όσο για τον Αλέκο έχεις δίκιο. Αποκαταστάθηκε το όνομα του Άγγελου μετά από την παρέμβαση της δικιάς σου αλλά και της Τασούλας.
Φιλικά Λέανδρος

Great! The file uploaded properly. Now click the 'Verify my file' button to complete the process.