1st Larissa AlleyCat Race
Interactive map
Το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού
Me and My Bike 2013
Φεγγάρι στη Ρόδα
Ποδηλασία Βουνού
Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία 2011
Ποδήλατο = υγεία
Ποδήλατο =

Διαδρομή στη Λίμνη Πλαστήρα - Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010 οι Ποδηλάτες Λάρισας θα βρεθούν στη Λίμνη Πλαστήρα για μια διαδρομή μέσα στη φύση. Όποιος έχει δυνατότητα και μέσο μετάβασης, θα ήταν χαρά μας να παραβρεθεί στη βόλτα μας. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με email.


Διαδρομή:


Υψόμετρο


Πληροφορίες Διαδρομής:
Όνομα: Γύρος Λίμνης Πλαστήρα
Τύπος: Άσφαλτος / Κούρσα

Περιοχή: Θεσσαλία
Σύνοψη: Υπέροχη διαδρομή, μέτριας δυσκολίας.

Περιγραφή: Ξεκινάμε το γύρο από τα Καλύβια Πεζούλας, ένα από τα κεντρικά χωριά της διαδρομής. Σύντομα θα συναντήσετε το πρώτο σκαλί που είναι και το πλέον απότομο. Γενικά η διαδρομή έχει αρκετά ανεβοκατεβάσματα, μέτριας δυσκολίας και τελικά "μαζεύει" αρκετή υψομετρική. Αξίζει όμως και με το παραπάνω.
Πρόσβαση εκκίνησης: Από την Καρδίτσα ανηφορίζουμε προς Λίμνη Πλαστήρα και πιάνουμε τον περιφερειακό δρόμο δεξιόστροφα, μέχρι να συναντήσουμε τα Καλύβια Πεζούλας.


Αναλυτικά η διαδρομή 

3 σχόλια :

Κώστας Δ. είπε...

Γειά σας! Πήγατε τελικά στη λίμνη; Εμείς πήγαμε 2 άτομα και κάναμε το γύρο της απο το μεσημέρι ώς το απόγευμα χτές. Πολύ ωραία βόλτα και όμορφα τοπία. Ενδιαφέρομαι να ψάξω για αυτό το μηχάνημα που καταγράφει τη διαδρομή τις ανηφόρες κλπ, άν είναι εύκολο να μου πεί κάποιος πως λέγεται. Ευχαριστώ!

Ζαφείρης είπε...

Δυστυχώς δεν πήγαμε επειδή ο καιρός ήταν βροχερός. Θα το κανονίσουμε όμως ξανά λίαν συντόμως. Το site που εμφανίζει τη διαδρομή και την υψομετρική διακύμανση είναι το www.bikely.com Χρειάζεται να κάνεις λογαριασμό για να μπορείς να σχεδιάζεις διαδρομές επάνω στο χάρτη, και μετά σου δείχνει και το υψόμετρο.

Κώστας Δ. είπε...

Ευχαριστώ πολύ Ζαφείρη θα το ψάξω! Κι όποτε είναι να κανονίσετε καμιά παρόμοια ωραία βόλτα θέλω να έρθω άν μπορέσω. Περιμένω ανάρτηση σας.

Great! The file uploaded properly. Now click the 'Verify my file' button to complete the process.