1st Larissa AlleyCat Race
Interactive map
Το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού
Me and My Bike 2013
Φεγγάρι στη Ρόδα
Ποδηλασία Βουνού
Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία 2011
Ποδήλατο = υγεία
Ποδήλατο =

www.apolarisa.gr - Η ανεξάρτητη ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης της πόλης


Η ανεξάρτητη ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης της πόλης

Apolarisa.gr η νέα ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης από Λαρισαίους για Λαρισαίους και όχι μόνο. Λαρισαίοι με κύρος, κοινωνική ευαισθησία και καταξίωση, έχουν κάτι να μας πουν και το λένε μέσα από το apolarisa.gr. Χωρίς περιορισμούς γράφουν ελεύθερα τις απόψεις τους, τις ιδέες τους, τις γνώσεις τους, του προβληματισμούς τους και πολλά άλλα. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα και μέσα από το όμορφο περιβάλλον της περιηγηθείτε ανάμεσα στα «Θεματάκια», στις «ατάκες», στα «videakia», στα «αρχεία ήχου» και στις φωτογραφίες που επέλεξαν να μοιραστούν μαζί μας τα πρόσωπα του apolarisa.gr.

Μπορείτε και εσείς να συμμετέχετε στο νέο site κοινωνικής δικτύωσης apolarisa.gr. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα και γίνετε μέλη, έτσι θα μπορείτε να σχολιάζετε τα άρθρα, τα video και τα αρχεία ήχου που θα βρείτε συμμετέχοντας με αυτόν τον τρόπο στον όμορφο διάλογο που δημιουργείται. Μπορείτε επίσης , αν το επιθυμείτε να λαμβάνεται και newsletter με τα τελευταία άρθρα που δημοσιεύονται . Πατήστε στο κουμπάκι «μου αρέσει!» όταν κάτι που διαβάζετε ή βλέπετε σας αρέσει και δώστε και εσείς το στίγμα σας στην ανταλλαγή απόψεων και την ελεύθερη επικοινωνία των πολιτών.

Την ιστοσελίδα επιμελήθηκε και κατασκεύασε η εταιρία FEDENET μια σύγχρονη και καινοτόμα παρουσία στον χώρο των υπηρεσιών του internet. Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρία θα βρείτε στην ιστοσελίδα της, www.fedenet.gr
Great! The file uploaded properly. Now click the 'Verify my file' button to complete the process.