1st Larissa AlleyCat Race
Interactive map
Το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού
Me and My Bike 2013
Φεγγάρι στη Ρόδα
Ποδηλασία Βουνού
Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία 2011
Ποδήλατο = υγεία
Ποδήλατο =

Ποδηλατοβόλτα Πρωτομαγιάς


Μετά από γενική απαίτηση για μια «εκδρομή – πικ-νικ» όσο μας ευνοεί ο Ανοιξιάτικος καιρός και με την ευκαιρία της Πρωτομαγιάς, την Κυριακή 1 Μαΐου θα πάμε την ποδηλατοβόλτα μας στον Αγ. Αθανάσιο στην Ροδιά (5 χλμ. από τον Αμπελώνα). 
Θα συγκεντρωθούμε  στην κεντρική πλατεία στις 9:30, για να μπορέσουμε να είμαστε σχετικά νωρίς στον προορισμό μας και θα ακολουθήσουμε την γνωστή σε όλους μας διαδρομή μέχρι τον Αμπελώνα, τον οποίο και θα διασχίσουμε για να φτάσουμε μετά από λίγο στην Ροδιά. Για όσους ανησυχούν για τον χωματόδρομο που φαίνεται στις φωτογραφίες, να πούμε ότι είναι μόλις 3 χλμ. και δεν παρουσιάζει κάποια ιδιαίτερη δυσκολία εκτός από μια σύντομη (την μοναδική σε όλη την διαδρομή) ανηφόρα.
            Απαραίτητη η προετοιμασία από όλους μας των "εφοδίων" του πικ-νικ που εκτός από τα τρόφιμα θα πρέπει να συμπεριλαμβάνουν κ κάποια τραπεζομάντιλα (στον χώρο έχει κ τραπέζια) ή και ψάθες για όσους προτιμήσουν να στρώσουν στο γρασίδι. Όσοι θέλουν (και μπορούν) θα πρέπει να πάρουν μαζί τους και μπουκάλια με νερό, αφού αν και θα είμαστε δίπλα στον Πηνειό δεν υπάρχει κάποια βρύση ή διαφορετικά μπορούμε να αγοράσουμε εμφιαλωμένο νερό ή και αναψυκτικά από τον Αμπελώνα που είναι στον δρόμο μας, ή και από τη Ροδιά.

            Φωτογραφίες:



        
Great! The file uploaded properly. Now click the 'Verify my file' button to complete the process.