1st Larissa AlleyCat Race
Interactive map
Το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού
Me and My Bike 2013
Φεγγάρι στη Ρόδα
Ποδηλασία Βουνού
Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία 2011
Ποδήλατο = υγεία
Ποδήλατο =

Ο Ποδηλάτης του Κόσμου

Bike for Life means ...La vita è bella

Ενας ποδηλάτης, ενα ενεργειακό ποδήλατο, ο δρόμος... και για 2 χρόνια το ταξίδι σε 22 χώρες, 142 Περιφέρειες, 368 πόλεις φιλοξενίας, 920 πόλεις σταθμούς και 2760 Οργανισμούς και Ενώσεις πολιτών.

Το ενεργειακό ποδήλατο στις γειτονιές του κόσμου!

Δυο χρόνια θα αφιερώσει από τη ζωή του ένας 40χρονος ποδηλάτης, παραγωγός ραδιοφώνου, ξεκινώντας από την Θεσσαλονίκη για τον γύρο της Ευρώπης σε 22 χώρες, 368 Δήμους και 120 Περιφέρειες, με σκοπό να μεταφέρει στους 1000 περίπου Οργανισμούς και Ενώσεις πολιτών που θα επισκεφθεί, ένα μήνυμα ζωής και αισιοδοξίας - παρά την δυσάρεστη οικονομική κατάσταση που επικρατεί στη γηραιά ήπειρο - πως όλοι μαζί μπορούμε τα πάντα και πως τίποτα δεν έχει τελειώσει όταν είμαστε ενωμένοι... 

Το ταξίδι ξεκίνησε... η ζωή είναι εδώ και είναι ωραία...εμείς το σκεφτήκαμε αλλά και εσείς είστε ήδη μαζί μας ...ελάτε να χαράξουμε "βιωματικά" τους ποδηλατοδρόμους σε όλη την Ευρώπη...!!!

Ο Γρηγόρης Βερροιώτης με εκπροσώπους του τοπικού τύπου στην πλατεία της Βέροιας "Εληά".

Το ταξίδι του ποδηλάτη ξεκίνησε από την Θεσσαλονίκη για την όμορφη πόλη της Βέροιας. 

Το ενεργειακό ποδήλατο στην παλιά πόλη της Βέροιας.

Σύντομα,ο ποδηλάτης θα βρίσκεται στην Κοζάνη. Ανακαλύψτε περισσότερες λεπτομέρειες μέσα από την σελίδα στο facebook O PODILATIS και την ομάδα Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

Great! The file uploaded properly. Now click the 'Verify my file' button to complete the process.