1st Larissa AlleyCat Race
Interactive map
Το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού
Me and My Bike 2013
Φεγγάρι στη Ρόδα
Ποδηλασία Βουνού
Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία 2011
Ποδήλατο = υγεία
Ποδήλατο =

Συγκάτοικοι όλοι σε μια όμορφη πόλη

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Μαρτίου 2012 η εκδήλωση «Συγκάτοικοι όλοι σε μια όμορφη πόλη» που διοργανώθηκε από τον Δήμο Λαρισαίων μαζί με οργανώσεις της πόλης όπως ο Ελληνικός Οργανισμός Περιβάλλοντος, η Περιφερειακή Εφορία Προσκόπων Ν. Λάρισας και ο Ποδηλατικός Σύλλογος «Πηνειός», με αφορμή μια ιδέα - πρωτοβουλία των Ενωμένων Φροντιστηρίων και της επιχείρησης εμπορίας ποδηλάτων Δαλαβίκας bikes.
 
Οι Ποδηλάτες Λάρισας συμμετείχαμε στην εκδήλωση σχηματίζοντας με μαθητές των Ενωμένων Φροντιστηρίων την ομάδα που ανέλαβε να καθαρίσει τον χώρο πρασίνου στο Αισθητικό Άλσος Λάρισας. Από τις 11:00 μέχρι τις 13:00 μεταβήκαμε με τα ποδήλατα μας στο χώρο του Άλσους κατάλληλα εξοπλισμένοι με γάντια και μάσκες και συγκεντρώσαμε κάθε λογής σκουπίδια που υπήρχαν στο χώρο γεμίζοντας 8-9 μεγάλες σακούλες σκουπιδιών. Ακολούθως επιστρέψαμε στην κεντρική πλατεία όπου και πραγματοποιήθηκε κλήρωση δώρων για όλους τους συμμετέχοντες.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως πολλά από τα μέλη της ομάδας των Ποδηλατών Λάρισας δεν παρέστησαν στην εκδήλωση καθώς συμμετείχαν στη διανομή πατάτας από την ομάδα των Ενεργών Πολιτών Λάρισας η οποία πραγματοποιήθηκε παράλληλα τις ίδιες περίπου ώρες, ενώ άλλοι παρέστησαν στην εκδήλωση συμμετέχοντας όμως λόγω της επαγγελματικής ή αθλητικής τους ιδιότητας σε άλλες ομάδες συμμετεχόντων (ομάδα καταστήματος Δαλαβίκας, και Ποδηλατικού Συλλόγου «Πηνειός»).
 
Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν στην πρώτη αυτή προσπάθεια. Τα μηνύματα ήταν θετικά ειδικά από τα νέα παιδιά της πόλης. Είναι σημαντικό να προσέχουμε και να φροντίζουμε την πόλη μας κάθε μέρα, όπως προσέχουμε και φροντίζουμε το σπίτι μας, την εργασία μας, τον εαυτό μας. Ραντεβού στην επόμενη δράση!!!




Great! The file uploaded properly. Now click the 'Verify my file' button to complete the process.