1st Larissa AlleyCat Race
Interactive map
Το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού
Me and My Bike 2013
Φεγγάρι στη Ρόδα
Ποδηλασία Βουνού
Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία 2011
Ποδήλατο = υγεία
Ποδήλατο =

Με Ποδήλατο στη Δουλειά

Αρχική

Και φέτος το Με Ποδήλατο στη Δουλειά !!!


Το Με Ποδήλατο στη Δουλειά είναι ένας φιλικός διαγωνισμός για να δούμε ποιοι θα μπορέσουν να πάνε περισσότερες φορές στη δουλειά με ποδήλατο αυτό το Μάιο. Πάρε μέρος κι εσύ!


Η καμπάνια “Με Ποδήλατο στη Δουλειά”
  • παροτρύνει τους εργαζόμενους να αρχίσουν να πηγαίνουν στη δουλειά με το ποδήλατο
  • προβάλλει τα πλεονεκτήματα της μετακίνησης με ποδήλατο στους εργοδότες
  • προβάλει τους εργοδότες που προωθούν το ποδήλατο
Πώς λειτουργεί; 

Η καμπάνια είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να εμπνεύσει εργαζόμενους να ξεκινήσουν να πηγαίνουν στη δουλειά με ποδήλατο. Δημιουργεί ποδηλατική κουλτούρα στους χώρους εργασίας και δίνει την ευκαιρία στους έμπειρους ποδηλάτες να δώσουν χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές στους συνεργάτες τους.
Σε ατομικό επίπεδο, κάθε ποδηλάτης που συμμετέχει καταγράφει τις διαδρομές και τα χιλιόμετρα που κάνει για ένα μήνα προς και από τη δουλειά στην ιστοσελίδα της καμπάνιας.
Η καμπάνια λειτουργεί καλύτερα σαν ομαδική προσπάθεια. Όποιος οργανώσει μια ομάδα, παρακινεί τους συνεργάτες του να συμμετέχουν. Όποιος οργανώσει τη συμμετοχή του εργοδότη του, διαφημίζει την καμπάνια σε όλους τους συναδέλφους του.
  • Οι ομάδες αποτελούνται από 1-4 ποδηλάτες και ανήκουν προεραιτικά σε μια εταιρία/οργανισμό.
  • Η εγγραφή ποδηλατών, ομάδων, και οργανισμών γίνεται αποκλειστικά από την ιστοσελίδα της καμπάνιας. Τις καταχωρήσεις μπορείτε να τις κάνετε όποτε μπορείτε μέσα στο Μάϊο.
  • Κάθε μέλος μιας ομάδας κάνει τις μετακινήσεις του ατομικά και καταχωρεί τις διαδρομές και τα χιλιόμετρα που έκανε. Αν θέλετε να κάνετε τη διαδρομή μαζί με άλλους, δεν σας εμποδίζει κανείς. Μάλιστα είναι καλή πρακτική κάποιος καινούργιος ποδηλάτης να κάνει τη διαδρομή μαζί με κάποιον έμπειρο.
  • Τα χιλιόμετρα και οι διαδρομές των μελών της ομάδας προστίθονται στην ομάδα. Οι ομάδες συναγωνίζονται μεταξύ τους με κριτίριο τον συνολικό αριθμό διαδρομών της ομάδας.
  • Αν γεμίσει η ομάδα σας και έχετε και άλλους ποδηλάτες, φτιάξτε δεύτερη και τρίτη ομάδα. Ένας οργανισμός μπορεί να έχει απεριόριστο αριθμό όμάδων. Τα χιλιόμετρα και οι διαδρομές των ομάδων κάθε οργανισμού προστίθονται στον οργανισμό και οι οργανισμοί συναγωνίζονται μεταξύ τους.
  • Κάθε ομάδα ή και κάθε μεμονωμένος ποδηλάτης μπορεί να ανήκει σε μια πόλη. Τα χιλιόμετρα και οι διαδρομές των μελών της πόλης προστίθονται στην πόλη ώστε να δημιουργείται συναγωνισμός και μεταξύ των πόλεων. Τα στατιστικά των πόλεων κανονικοποιούνται αναλογικά με τον πληθυσμό τους, για να μπορούν οι μικρές πόλεις να συναγωνιστούν με μεγάλες πόλεις.

Πληροφορίες
http://biketowork.gr/
Great! The file uploaded properly. Now click the 'Verify my file' button to complete the process.