1st Larissa AlleyCat Race
Interactive map
Το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού
Me and My Bike 2013
Φεγγάρι στη Ρόδα
Ποδηλασία Βουνού
Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία 2011
Ποδήλατο = υγεία
Ποδήλατο =

Ποδηλάτες από όλη τη Β. Ελλάδα δίνουν ραντεβού στον Λευκό Πύργο

Ποδηλάτες από κάθε γωνιά της Μακεδονίας, της Θράκης και της Ηπείρου αποφάσισαν επί ώρες να κάνουν πετάλι και να δώσουν ραντεβού στις 26 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, συμμετέχοντας με αυτόν τον τρόπο στον εορτασμό για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης.

Τα πολιτιστικά, αθλητικά και ιστορικο-λαογραφικά σωματεία της Βόρειας Ελλάδας διοργανώνουν «Παλλαϊκή Εορταστική Ποδηλατοδρομία» για τη συμπλήρωση ενός αιώνα ελεύθερης Μακεδονίας και απευθύνουν ανοιχτή πρόκληση προς όλους τους ενδιαφερόμενους. Οι αφετηρίες από τις οποίες μπορούν να ξεκινήσουν οι ποδηλάτες, με τελικό προορισμό όλων τη Θεσσαλονίκη, είναι: Βεργίνα, Πέλλα, Πρέσπες - Αιανή, Σαραντάπορος - Ολυμπος - Δίον, Φίλιπποι, Νεάπολη - Αμφίπολη και Αρχαία Στάγειρα.


«Αναμένουμε μεγάλη συμμετοχή στη διοργάνωση. Εκατοντάδες ποδηλάτες θα φτάσουν στις 26 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, γιορτάζοντας τα 100 χρόνια από τότε που ο ελληνικός στρατός μπήκε θριαμβευτής στην πόλη», δήλωσε στο ΑΜΠΕ ο εκπρόσωπος της Οργανωτικής Επιτροπής του δήμου Θεσσαλονίκης, Απόστολος Σιώκος.

Στόχος είναι να φτάσουν όλοι οι ποδηλάτες στη Θεσσαλονίκη γύρω στη 1 με 2 η ώρα το μεσημέρι. Οι ομάδες θα συγκεντρωθούν σε δυο σημεία της πόλης: στο Λιμάνι (δυτικά) και στο Ποσειδώνιο Αθλητικό Κέντρο (στα ανατολικά). Θα ακολουθήσει μαζική εκκίνηση με τελικό προορισμό τον Λευκό Πύργο, όπου θα πραγματοποιηθεί κατάθεση στεφάνων και βράβευση αθλητών. Η όλη μαραθώνιο εορταστική εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Μακεδονίας - Θράκης, ενώ στις διαδρομές θα υπάρξει ρύθμιση της κυκλοφορίας από την τροχαία.

Μήπως ήρθε η ώρα να κάνουμε κάτι αντίστοιχο και στην Λάρισα;
Great! The file uploaded properly. Now click the 'Verify my file' button to complete the process.