1st Larissa AlleyCat Race
Interactive map
Το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού
Me and My Bike 2013
Φεγγάρι στη Ρόδα
Ποδηλασία Βουνού
Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία 2011
Ποδήλατο = υγεία
Ποδήλατο =

Global Biking Initiative Hellas


ΤΙ είναι το GBI???

Ξεκίνησε το 2008 από μια παρέα Γερμανών ποδηλατών και από τότε κάθε χρόνο εξελίσσεται, αναπτύσσεται, αποκτά όλο και μεγαλύτερη σημασία. Ένα ποδηλατικό ταξίδι, μια προσωπική δοκιμασία για τα μέλη της ομάδας, τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά, και μια προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης (από την Ελληνική ομάδα) για τα ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS.

Όλοι οι Έλληνες συμμετέχοντες, θα συγκεντρώσουν δωρεές από όλους εσάς που πιστεύετε ότι μια τέτοια προσπάθεια αξίζει και πρέπει να υποστηριχτεί. Όλες οι δωρεές θα πάνε στα Παιδικά Χωριά SOS.

Το ταξίδι για το 2013 ξεκινάει από το μαγευτικό Παρίσι και καταλήγει που αλλού…;;;; στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας. Οι διαδρομές όπως και κάθε χρόνο είναι σχεδιασμένες για να καλύπτουν όλα τα είδη ποδηλασίας αλλά και όλα τα ποδηλατικά γούστα. Τα χιλιόμετρα θα ποικίλουν αλλά και η φιλοσοφία επί του δρόμου ή του οδοστρώματος…

To ταξίδι φέτος θα διαρκέσει 7 ημέρες ενώ όπως κάθε χρόνο θα έχει 2 εναλλακτικές διαδρομές. Μία διαδρομή που θα καλύπτει την διαδρομή σε 650km, ενώ για τους πιο μυημένους ποδηλατικά…προσφέρεται και η απόλαυση των 1000km.

Στην ιστοσελίδα του GBI έχει πληροφορίες για όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν.
Great! The file uploaded properly. Now click the 'Verify my file' button to complete the process.