1st Larissa AlleyCat Race
Interactive map
Το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού
Me and My Bike 2013
Φεγγάρι στη Ρόδα
Ποδηλασία Βουνού
Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία 2011
Ποδήλατο = υγεία
Ποδήλατο =

Νησί Mackinac: Ποδήλατα παντού

H ποδηλατική κουλτούρα έχει πρόσφατα άνθηση σε όλο τον κόσμο, όμως, υπάρχει ένα μικρό μέρος στις ΗΠΑ που είναι ερωτευμένο με το ποδήλατα για τις γενιές, το νησί Mackinac στο Michigan, ένας τουριστικός προορισμός μεταξύ των Λιμνών Michigan και Huron. Επειδή τα μηχανοκίνητα οχήματα έχουν απαγορευτεί εδώ από το 1898 - περισσότερο από 100 χρόνια - ο καθένας χρησιμοποιεί ποδήλατα για όλες τις μετακινήσεις του. Μαζί με multi-season μετακίνηση, είναι ένα μέρος όπου ο καθένας κοινωνικοποιεί με ποδήλατα, από τα teens για παιδιά στον αθλητισμό παλτά.

Ο αέρας είναι πιο καθαρός και οι τραυματισμοί είναι λιγότεροι. Οι κάτοικοι είναι πιο υγιείς λόγω της άσκησης. Υπάρχει μια πολύτιμη ισότητα: ο καθένας μετακινείται περίπου με τον ίδιο τρόπο. Μπορούν επίσης να αποταμιεύσουν ένα τεράστιο ποσό των χρημάτων που θα έπρεπε κανονικά να πάει για μετακινήσεις με αυτοκίνητα.


Το κίνημα cycle Chic έγινε δημοφιλές πριν από λίγα χρόνια, ενώ εδώ και πολλές γενιές οι κάτοικοι του μικρού αυτού νησιού γνώριζαν ότι τα ποδήλατα είναι ένα μέρος της μόδας, μέρος της καλής εμφάνισης. 
Great! The file uploaded properly. Now click the 'Verify my file' button to complete the process.