1st Larissa AlleyCat Race
Interactive map
Το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού
Me and My Bike 2013
Φεγγάρι στη Ρόδα
Ποδηλασία Βουνού
Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία 2011
Ποδήλατο = υγεία
Ποδήλατο =

Ποδηλατοπορεία 5 IOYNIOY 2010 - Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Στις 15 Δεκεμβρίου 1972, η Γενική Συνέλευση του OΗΕ θέσπισε την 5η Ιουνίου ως Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, με στόχο να υπενθυμίσει στους κατοίκους του πλανήτη ότι το μέλλον της ανθρωπότητας είναι άμεσα συνυφασμένο με το μέλλον των οικοσυστημάτων. Αποτελεί, πλέον, κοινή συνείδηση ότι το ανθρώπινο είδος για να επιβιώσει στο εγγύς μέλλον πρέπει να προστατεύσει το φυσικό περιβάλλον και τους φυσικούς πόρους.
Στα Πλαίσια των Παγκόσμιων Εορτασμών για το Περιβάλλον, οι Ποδηλάτες Λάρισας συμμετέχουμε ενεργά στην πρωτοβουλία της Νομαρχίας Λάρισας και ζητούμε για άλλη μια φορά την συμμετοχή όλων σας. Ήρθε ξανά η στιγμή να ενώσουμε τις φωνές μας και να δηλώσουμε το παρόν στην γιορτή για το περιβάλλον.
Με μια βόλτα στην πόλη είμαστε έτοιμοι να ζητήσουμε καλύτερες συνθήκες για όλους όσους έχουν ποδήλατο και να γιορτάσουμε την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.
Εξάλλου, το ποδήλατο αποτελεί, εκτός από ένα από τα ομορφότερα παιχνίδια για όλες τις ηλικίες, το πλέον οικολογικό μέσο μεταφοράς:
Μηδενικοί ρύποι, μηδενική ηχορύπανση, μηδενικά απόβλητα, μηδενική σπατάλη ενέργειας.
Διεκδικήστε μαζί μας ένα καθαρότερο περιβάλλον για όλους μας και βοηθήστε μας με την παρουσία σας να ακουστεί η φωνή μας για πιο ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης στην πόλη μας, με τη δημιουργία ακόμη περισσοτέρων ποδηλατοδρόμων, σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές.
Ελάτε, λοιπόν, στις 5 Ιουνίου και ώρα 09.30 μ.μ. στην Πλατεία Ταχυδρομείου της Λάρισας, να γίνουμε μια παρέα και να ανακαλύψουμε τις διαδρομές  της πόλης μας  μαζί με τα ποδήλατα μας.


Great! The file uploaded properly. Now click the 'Verify my file' button to complete the process.