1st Larissa AlleyCat Race
Interactive map
Το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού
Me and My Bike 2013
Φεγγάρι στη Ρόδα
Ποδηλασία Βουνού
Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία 2011
Ποδήλατο = υγεία
Ποδήλατο =

fietsvierdaagse - ποδηλατικό τετραήμερο

Tο fietsvierdaagse ("ποδηλατικό τετραήμερο") είναι μια ολλανδική εκδήλωση για το ποδήλατο Η εκδήλωση αποτελείται από τέσσερις ημέρες ερασιτεχνικής ποδηλασίας κατά την άνοιξη και το καλοκαίρι πολλές fietsvierdaagsen οργανώνονται σε όλη την Ολλανδία Οι εκδηλώσεις είναι ετήσιες και οι περισσότερες λαμβάνουν χώρα στην ύπαιθρο. Μια fietsvierdaagse περιήγηση πάντα χωρίζεται σε τέσσερις ξεχωριστές βόλτες Μία για κάθε ημέρα της εκδήλωσης.
Το fietsvierdaagse είναι μια τυπική ολλανδική εκδήλωση. Το ολλανδικό τοπίο είναι πλούσιο σε μονοπάτια για ποδήλατα (fietspaden), όπου οι συμμετέχοντες δεν ενοχλούνται από τα αυτοκίνητα. Οι fietsvierdaagsen οργανώνονται από τοπικές οργανώσεις, οι οποίες καθορίζουν μια διαδρομή που οι συμμετέχοντες ακολουθούν, είναι μια οικογενειακή εκδήλωση και πολλοί άνθρωποι συμμετέχουν σ 'αυτή.

Ο στόχος δεν είναι να γίνει η διαδρομή μέσα σε κάποιο χρονικό όριο, αλλά να απολαύσει ο καθένας τη φύση και να καταφέρει να ολοκληρώσει την περιοδεία. Όταν οι συμμετέχοντες έχουν ολοκληρώσει τις τέσσερις ημέρες και έχουν περάσει από όλα τα σημεία ελέγχου, παίρνουν συνήθως ένα βραβείο, συχνά με τη μορφή ενός μικρού μεταλλίου.
Great! The file uploaded properly. Now click the 'Verify my file' button to complete the process.