1st Larissa AlleyCat Race
Interactive map
Το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού
Me and My Bike 2013
Φεγγάρι στη Ρόδα
Ποδηλασία Βουνού
Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία 2011
Ποδήλατο = υγεία
Ποδήλατο =

Oδηγίες για το κυνήγι του χαμένου θησαυρού



1. Δημιουργήστε ομάδες 6-7 ατόμων. Αν δεν μπορέσετε τότε οι εμφανιζόμενοι χωρίς ομάδα θα τοποθετηθούν τυχαία σε ομάδες που δεν έχουν συμπληρώσει τον αριθμό αυτό. Το ίδιο θα συμβεί και με τις ελλειπείς ομάδες στις οποίες θα προστεθούν άτομα που δεν έχουν ομάδα. Για αυτό είναι υποχρεωτικό να είμαστε στην καθορισμένη ώρα του παιχνιδιού,
2. Οι ομάδες χρησιμοποιούν την οξυδέρκεια, το ομαδικό πνεύμα, την γνώση αλλά και το καλό "πετάλι" για να φτάσουν στο θησαυρό διερχόμενοι από σημεία και "τέρατα",
3. Ομάδα που δεν ακολουθεί τους κανόνες βγαίνει ¨εκτός¨ παιχνιδιού,
4. Όποια ομάδα αδυνατεί να αξιοποιήσει την γνώση της προκειμένου να φτάσει έγκαιρα στον θησαυρό "τιμωρείται",
5. Όλες οι ομάδες θα διανύσουν τα ίδια χιλιόμετρα αλλά θα φτάσουν στον θησαυρό χρησιμοποιώντας διαφορετικό δρόμο,
6. Πρέπει να κρατήσετε "ότι" σας ζητηθεί ή βρεθεί στο δρόμο σας σχετιζόμενο με την ομάδα σας και το παιχνίδι μέχρι και το τέλος της αναζήτησης του θησαυρού,
Δυστυχώς, οι μικρότεροι φίλοι μας δηλαδή από 16 ετών και κάτω μπορούν να συμμετάσχουν μόνο με την συμμετοχή ενήλικα.
Καλή επιτυχία και τα λάφυρα δικά σας!



1st ALLEYCAT RACE TRIKALA

Ανακοίνωση: Το πρώτο Alleycat Race στα Τρίκαλα είναι γεγονός!
Γυαλίζουμε και γρασάρουμε τα ποδήλατά μας γιατί το Σάββατο 4 Ιουνίου ΤΡΕΧΟΥΜΕ!

Οι Ποδηλάτες Λάρισας που διαθέτουν μεταφορικό μέσο θα δώσουν το παρών στον αγώνα!



Το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού

Φίλες και φίλοι Ποδηλάτες,

Κάπου εκεί στο βάθος των αιώνων χάθηκε ένας
θησαυρός.

Δυστυχώς,
κανείς δεν ξέρει τι είναι και που βρίσκεται ο θησαυρός αυτός......


Επομένως, την Κυριακή 5 Ιουνίου 2011, όλοι οι Ποδηλάτες Λάρισας λέμε να ψάξουμε μην τυχόν και τον βρούμε...
Ώρα εκκίνησης στις
6.30μμ στην κεντρική πλατεία της Λάρισας με τερματισμό......άγνωστο!

Πολύ σύντομα οδηγίες για την ’’αναζήτηση’’- συμμετοχή στο κυνήγι του θησαυρού αυτού.....

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Βαλκάνια: Πράσινος τουριστικός προορισμός
του Γ. Φαρφαρά
Στην Σόφια της Βουλγαρίας και στο συνέδριο "Βαλκάνια - Προορισμός Πράσινου Τουρισμού>> πήρε μέρος η Οικολογική Κίνηση Θεσσαλονίκης. Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των εκδηλώσεων με τίτλο <<Πράσινες Ημέρες>> από 28 Απριλίου έως 1 Μαΐου που συν διοργάνωσαν
ανάμεσα σε άλλους το Υπουργείο Οικονομίας, Ενέργειας και Τουρισμού της Βουλγαρίας και ο Σύνδεσμος Εναλλακτικού Τουρισμού Βουλγαρίας.


Την δεύτερη ημέρα (29 Απριλίου) στην αίθουσα Aula Magna του Πανεπιστημίου της Σόφιας παρουσιάστηκαν οι δραστηριότητες της Οικολογικής Κίνηση Θεσσαλονίκης για την υποστήριξη του ποδηλατικού τουρισμού στην περιοχή των Βαλκανίων καθώς και οι προοπτικές των σιδηροδρόμων στην Νότιο-Ανατολική Ευρώπη και η τραγική κατάσταση του ΟΣΕ.

Ποδήλατο και Κ.Ο.Κ.

Όπως είναι σε όλους μας γνωστό η χρήση του ποδηλάτου υπόκειται στις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Εάν λοιπόν δεν γνωρίζατε και αναρωτιόσασταν ποιες είναι οι διατάξεις του ΚΟΚ οι οποίες αναφέρονται στο ποδήλατο και τι ακριβώς προβλέπουν, διαβάστε το κείμενο που ακολουθεί :
Άρθρο 2
Ορισμοί
1. Για την εφαρμογή του παρόντος Κώδικα νοούνται ως: ...«Ποδήλατο»: Το όχημα δύο τουλάχιστον τροχών το οποίο κινείται με τη μυϊκή δύναμη εκείνων που επιβαίνουν και μπορεί να υποβοηθείται με βοηθητικό ηλεκτροκινητήρα μέγιστης συνεχούς ονομαστικής ισχύος 0,25 KW και η ισχύς του οποίου μειώνεται σταδιακά και τελικά μηδενίζεται όταν η ταχύτητα του οχήματος φθάσει τα 25 χλμ/ώρα ή νωρίτερα, εάν σταματήσει η ποδηλάτηση."
***Ο ορισμός "ποδήλατο" αντικαταστάθηκε ως άνω με την παρ.1 του άρθρου 1 του Ν.3542/2007 (ΦΕΚ Α 50/2-3-2007).ΠΡΟΣΟΧΗ:`Έναρξη ισχύος από 3.6.2007.
«Ποδηλατόδρομος»: Οδός ή τμήμα οδού αποκλειστικής κυκλοφορίας ποδηλάτων…
2. Θεωρούνται ως πεζοί τα πρόσωπα που σπρώχνουν ή σύρουν:….δ) ποδήλατο…

Οι Ποδηλάτες Λάρισας στον Πλατύκαμπο και τη Γλαύκη

Αυτό το Σάββατο, 21 Μαΐου 2011, οι Ποδηλάτες Λάρισας επισκεφτήκαμε τον Πλατύκαμπο και τη Γλαύκη. Ο καιρός ήταν πολύ καλός, με τον άνεμο να είναι ευνοϊκός, κυρίως στην επιστροφή. Βίντεο:


Και φωτογραφίες:

Οι ποδηλάτες στην πλατεία:

Νυχτερινή Ποδηλατοβόλτα 19/5/11


Και φωτογραφικό υλικό:



Οι Νυχτερινές Ποδηλατοβόλτες των Ποδηλατών Λάρισας

Οι Νυχτερινές Ποδηλατοβόλτες είναι μια προσπάθειά μας που έχει ξεκινήσει εδώ και 2 χρόνια. Φέτος όμως η παρέα μας έχει μεγαλώσει πολύ κι έτσι παραθέτουμε εδώ μερικά φωτογραφικά ντοκουμέντα από την προχθεσινή μας βόλτα.

Οι Νυχτερινές Ποδηλατοβόλτες έχουν καθιερωθεί πλέον κάθε Πέμπτη βράδυ στις 10.00 στην Κεντρική Πλατεία. Ευχαριστούμε όλους τους φίλους ποδηλάτες και φίλες ποδηλάτισσες που έρχονται στις βόλτες μας, αλλά και όσους και όσες βοηθούν στη διάδοση αυτής της βόλτας!




Δωρεάν online ΜΤΒ περιοδικά-Free online MTB Magazines

Έστω και αν δεν είστε φίλος ή χρήστης του ποδηλάτου βουνού διάβαστε online ΜΤΒ περιοδικά από το Laptop ή το Notebook σας καθισμένοι στο καναπέ του σπιτιού σας χωρίς να έχετε πάει στο περίπτερο αλλά και ούτε στο κοντινό κατάστημα με ξένο περιοδικό τύπο για να τα αγοράσετε. Συνήθως σε πλατφόρμες JAVA or FLASH. Δεν αναφερόμαστε σε απλές ιστοσελίδες αναφερόμενες σε ΜΤΒ

If even you are not big fun of mountain biking, it is worth having a look. Read online MTB magazines on your laptop or notebook from your sofa without going to your local shop to buy it. Based on JAVA or FLASH platforms. We are not talking about webpages related to MTB

International Mountain Bike Magazine/Αγγλικό τύπος/English publisher
1. http://www.imbikemag.com/issue11/

MBIKE Ελληνική έκδοση-MBIKE the greek version
/Ελληνικός τύπος/Greek Publisher
2. http://issuu.com/mbike/docs/mbike?mode=embed&layout=http%3A%2F%2Fskin.issuu.com%2Fv%2Flight%2Flayout.xml&showFlipBtn=truer

WIDEOPEN UK Bike magazine Αγγλικό τύπος/English publisher
3. http://wideopenmag.co.uk/the-magazine

Mountain Bike Magazine Νότια Αφρική τύπος/South African Publisher
4. http://www.mtbmag.co.za/megazine/Issue9/

Ευχαριστήριο Μήνυμα προς τους Ποδηλάτες!

Με απόλυτη επιτυχία διοργανώθηκε η Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία στη Λάρισα, σήμερα, στις 8 Μαΐου 2011 από τους φίλους Ποδηλάτες Λάρισας!

Και ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ τους ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ και τις ΠΟΔΗΛΑΤΙΣΣΕΣ για τη συμμετοχή τους στη Ποδηλατοπορεία μας!

Ευχαριστούμε και την Τροχαία Λάρισας για τη διακριτικότατη παρουσία της!

Βίντεο:

Η διαδρομή της Ποδηλατοπορείας στις 8 Μαΐου

Η διαδρομή μας:


Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία - Κυριακή 8 Μαΐου 2011 - Δελτίο Τύπου

ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΛΑΡΙΣΑΣ - bicyclelarissa.blogspot.com
Να σώσουμε τις πόλεις!
Με αναβαθμισμένες Δημόσιες Συγκοινωνίες
Ποδηλατόδρομους
Πεζόδρομους

Την Κυριακή 8 Μαΐου στη Λάρισα, όπως και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, γιορτάζει το ποδήλατο και μαζί του και όλοι εμείς που το βάλαμε στη ζωή μας.
Την Κυριακή 8 Μαΐου όλη η Ελλάδα ανεβαίνει στο ποδήλατο με σκοπό να σώσουμε τις πόλεις, με αναβαθμισμένες Δημόσιες Συγκοινωνίες, περισσότερους, ανοιχτούς και ασφαλείς Ποδηλατόδρομους και Πεζόδρομους.
Η Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία δεν είναι άλλη μια, μεγαλύτερη σίγουρα, ποδηλατόβολτα. Είναι η κορυφαία συλλογική πράξη διεκδίκησης της ποδηλατικής κοινότητας για το αυτονόητο: μια αξιοπρεπή ποιότητα ζωής στις πόλεις μας, που θα βασίζεται στην αλλαγή του τρόπου με τον οποίο βλέπουμε τις μετακινήσεις. Το ποδήλατο, σε συνδυασμό φυσικά με τις συγκοινωνίες, μπορεί να συμβάλλει στην κατεύθυνση αυτή. Η σημερινή κατάχρηση του αυτοκινήτου είναι αποδεδειγμένα καταστροφική τόσο για τον άνθρωπο όσο και για το περιβάλλον. Ως εκ τούτου κάθε πολιτική που συμβάλλει ή διατηρεί την κατάχρηση αυτή μας βρίσκει αντίθετους.
Οι Λαρισαίοι δίνουμε το παρόν στην Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία με τόπο συγκέντρωσης την Κεντρική Πλατεία της πόλης. Η ώρα εκκίνησης έχει οριστεί πανελλαδικά στις 12:00 μ.μ. Tο μόνο που χρειάζεται είναι το ποδήλατό μας και η διάθεση να δούμε την πόλη μας με άλλο μάτι!
Η πόλη της Λάρισας μπορεί σταδιακά, με τις κατάλληλες υποδομές, να συγκριθεί με τις αντίστοιχες μεγάλες ποδηλατοπόλεις της Ευρώπης καθώς η Λάρισα, λόγω μορφολογίας του εδάφους έχει τη δυνατότητα να υποστηρίξει ένα μεγάλο αριθμό ποδηλατοδρόμων, με αρκετά χαμηλό κόστος υλοποίησης.
Εξάλλου, το ποδήλατο μπορεί και πρέπει να γίνει όχι μόνο ένα εναλλακτικό μέσο μεταφοράς αλλά εναλλακτικός τρόπος ζωής, καθώς τα οφέλη από την χρήση του είναι αμέτρητα: 1) Το ποδήλατο βοηθάει στην διατήρηση της σωματικής μας υγείας, στην εκγύμναση των περισσοτέρων μυών του σώματος, στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και στην καλύτερη λειτουργία του αναπνευστικού συστήματος. 2) Είναι αδιαμφισβήτητα το πλέον οικολογικό μέσο μεταφοράς. Παράγει μηδενικούς ρύπους και μηδενική ηχορύπανση. 3) Εξασφαλίζει μείωση των χρόνων μετακίνησης, σε μια εποχή που για όλους μας ο χρόνος είναι χρήμα και οι δρόμοι της πόλης ασφυκτικά γεμάτοι με αυτοκίνητα τις περισσότερες ώρες της ημέρας. 4) Είναι το πλέον οικονομικό μέσο μεταφοράς, καθώς η αγορά ποδηλάτου ανταποκρίνεται σε όλα τα βαλάντια, ενώ η συντήρησή του σαφώς και δεν συγκρίνεται με την συντήρηση ενός αυτοκινήτου οποιασδήποτε εταιρείας.
Βάζουμε το ποδήλατο στη ζωή μας. Διεκδικούμε το δικαίωμά μας να χρησιμοποιούμε τους δρόμους της πόλης με ασφάλεια μαζί με όλα τα άλλα μέσα μεταφοράς.
Θέλουμε να σώσουμε τις πόλεις! Με αναβαθμισμένες Δημόσιες Συγκοινωνίες, Ποδηλατόδρομους, Πεζόδρομους.
Ελάτε, λοιπόν, στις 8 Μαΐου και ώρα 12.00 μ.μ. στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας, να γίνουμε μια παρέα και ν' ανακαλύψουμε ξανά την πόλη μας με τα ποδήλατα μας.

Η βόλτα μου και οι 10 εντολές

Η βόλτα μου και οι 10 εντολές

Πολλές φορές βγαίνοντας για βόλτα έξω από τα όρια μιας πυκνοκατοικημένης περιοχής νομίζουμε ότι το μόνο που χρειαζόμαστε είναι απλά να καβαλήσουμε το ποδήλατο και το ενθουσιασμό μας και τίποτα άλλο. Σαφώς πάνω σε αυτήν την τρελή χαρά ξεχνάμε ότι πολλά να μπορούν να συμβούν ή ότι συμβαίνουν. Διαβάστε τις 10 εντολές-οδηγίες που χρειάζεται ο ποδηλάτης πριν βγεί στην εξοχή ή σε κάποιο απομακρυσμένο μέρος. Προϋπόθεση είναι ότι το ποδήλατο είναι σε καλή κατάσταση.
1. Κράνος: υποχρεωτικό στοιχείο ασφάλειας μας
2. Φωτισμός: Πάρτε μαζί σας φωτισμό έστω και αν νομίζετε ότι θα επιστρέψετε ημέρα, απαραίτητος μέρα νύχτα
3. Σαμπρέλα και δύο πλαστικούς λεβιέδες: για τυχόν τρύπιο λάστιχο, συμβαίνει σε όλα τα ποδήλατα
4. Μίνι τρόμπα: για να φουσκώσετε λάστιχα που δεν έχουνε αρκετό αέρα αλλά και να φουσκώσετε την αλλαγμένη σαμπρέλα.
5. Υδροδοχείο: Νερό αρκετό, ιδιαιτέρως αν η διαδρομή είναι μεγάλη και απαιτητική
6. Κινητό: φορτισμένο και με μονάδες αρκετές
7. Ειδοποίηση: ειδοποιώ γνωστούς και οικείους ότι βγαίνω βόλτα μακριά-καλά θα είναι να μην βγαίνουμε βόλτα μόνοι, αλλά τουλάχιστον 2 άτομα
8. Τροφή: Μικρή ποσότητα ξηρής τροφής, σοκολάτα, πατατάκια, μικρές ράβδοι δημητριακών καθώς η έντονη άσκηση μπορεί να οδηγήσει σε εξάντληση
9. Ρουχισμό: Κατάλληλο ρουχισμός θα βοηθήσει έτσι ώστε η εκδρομή να γίνει απολαυστική.
10. Αγάπη προς το περιβάλλον: που σημαίνει δεν ρυπαίνω, δεν καταστρέφω και μάλιστα το αντίθετο φροντίζω-εάν υπάρχουν κάποια σκουπίδια να τα πάρω μαζί μου και να πετάξω σε ένα καλάθι και να ομορφαίνω τον χώρο και για άλλους 

Μy ride and the 10 commands

Many times, we ride our bike well out of the normal borders of a town or city, thinking that the only thing we need is the enthusiasm. Upon our enthusiasm, various things may happen. To eliminate the unexpected things, read carefully the 10 commands necessary for every bicycle rider just before you decide to go somewhere far or a place possibly isolated. Do not forget, that your bicycle must be at a tip top condition.
1. Helmet : necessary element of your safety
2. Lighting : take the lighting with you all the time no matter if you come back during the daylight
3. Two tubes and levers flat tyres can occur any time and at any place
4. Mini pump: for the tyres to put some extra air or when you place a new tube
5. Water-bottle: What to say about it,take enough of it, especially when the route is quite long
6. Mobile: Nowadays technology always help: calling a friend, an ambulance, a police helpline
7. Informing your relatives: let your family and friends where and when you go, and try to have another friend with you
8. Food: you need energy so a decent amount of dry food will be seen as very helpful: crisps, chocolate bar or cereal bar especially when the route is long
9. Clothing: a bit of weather knowledge will facilatat your choice of suitable and protective clothing. Some seasons can give you some false signs regarding the temperature.
10. Respect the environment: that menas leave the place you visited better than it was before you reached it. If you see some litter, do not hesitate to take it with you and if necessary inform local authorities for anything which ‘’ruins’’ the beauty of the place

Οίτη 2011

by Baggelis.....

Την Κυριακή 8/5/2011 διοργανώνεται ο πρώτος αγώνας MTB στην Οίτη του νομού Φθιώτιδας.
Πληροφορίες αγώνα :
Και επειδή υπάρχουν τα βουνά και το βουνό, η Οίτη το σκεπτικό είναι να χωρέσουν όσο το δυνατόν περισσότερες ομορφιές του βουνού αυτού μέσα στο πλαφόν των 60-70 χιλιομέτρων. Eκκίνηση και τερματισμός κάτω από την ιστορική γέφυρα του Γοργοποτάμου, στη συνέχεια είναι η <<στενή>>, ένα πέρασμα από το τέλος του φαραγγιού του Γοργοποτάμου πάνω σε ένα βράχο 20 μέτρων, απο τον οποίο περνάει μέσα το ποτάμι! Ακολουθούμε ανηφορική πορεία μέχρι το χωριό Δυό βουνά, από όπου κατάγεται ο Ιωάννης Δυοβουνιώτης, μεγάλη μορφή του έπους του 1821. Συνεχίζουμε για λίγο από την άσφαλτο και φεύγουμε δεξιά για ενα αρκετά δύσκολο ανηφορικό κομμάτι με λάσπη που μας οδηγεί σε ένα υψόμετρο περίπου 600 μέτρων, το τεραίν στη συνέχεια αλλάζει με αρκετή πέτρα και μικρούς βραχόκηπους, σε λίγο κάνουμε αριστερά στο μονοπάτι που περνάει μέσα απο το φαράγγι Συντονίκη. Ήμαστε δηλαδή ήδη στην καρδιά του βουνού και δίπλα στο χωριό Κουμαρίτσι.


Από εκεί μπαίνουμε σε ένα βαθύ ελατοδάσος με πολλά νερά και φτάνουμε στην περιοχή Γομαρόρραχη με το υψόμετρο πλέον να βρίσκεται στα 1450 μέτρα. Αλλάζουμε κατεύθυνση προς νότια και περνάμε δίπλα στην κορυφή ξεροβούνι, απέχουμε ελάχιστα δηλαδή απο την καταβόθρα και την πυρά του Ηρακλή. Σε λίγο αρχίζει η έντονη κατάβαση, όπου μετά τον προφήτη Ηλία μας βγάζει στην Παύλιανη με το υψόμετρο να έχει πέσει στα 1000 και κάτι μέτρα. Λίγη ακόμα ανηφόρα και βούρ για ένα πολύ γρήγορο κατηφορικό που περνάει ίσως από το ποιό πυκνό δάσος κεφαλληνιακής ελάτης στην Ελλάδα, φτάνουμε στο χωριό Κουμαρίτσι και στη συνέχεια περνάμε απο το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου, όπου μετά απο ενα μικρό ανηφορικό διάλειμα, ξεκινάμε το κατέβασμα για το χωριό Δέλφινο.

Λίγη ακόμα ανηφόρα και η θέα ειναι μοναδική, καθώς ο μαλιακός απέχει ελάχιστα, σε αυτό το σημείο ετοιμαστήτε για μια απο τις ποιο ξέφρενες καταβάσεις της ζωής σας και μάλιστα με θέα! Το υψόμετρο απο τα 700 μέτρα του Δέλφινου μηδενίζει σε ελάχιστα λεπτά, με τη μια στροφή να έρχεται πάνω στην άλλη! Στο τελείωμα αυτού του δασικού, μπαίνουμε σε ένα γρήγορο μονοπάτι, περνάμε δίπλα από ερείπια της αρχαίας Τραχινάς και φεύγουμε με κατεύθυνση προς το χωριό Βαρδάτες. Από τις Βαρδάτες ανηφορίζουμε το μονοπάτι 19, στη συνέχεια αφου δασχίσουμε για δεύτερη φορά τα Δυό βουνά, ο δασικός που φτάνει μια ανάσα απο το φαράγγι του Γοργοποτάμου, μας βάζει γρήγορα μέσα στο κατηφορικό μονοπάτι 31. Μετα το τέλος του 31 ο τερματιζμός απέχει ελάχιστα κατηφορικά χιλιόμετρα!

->Μήκος μεγάλης διαδρομής: 62 χιλιόμετρα

->Μήκος μικρής διαδρομής: 33 χιλιόμετρα

->Υδροδοσία: 7 σημεία στη μεγάλη διαδρομή, 4 στη μικρή.

->gps αρχεία-χάρτες: ( http://www.gpsies.com/map.do?fileId=urljeswvtlencxua&referrer=trackList  ) H μεγάλη διαδρομή.

(  http://www.gpsies.com/map.do?fileId=kthflgriyqtrcntk&referrer=trackList ) Η μικρή διαδρομή.

->Kατηγορίες:

(OΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ OPEN)

A1(άνδρες εώς 29), Μεγάλη διαδρομή 62 χιλιομέτρων

Α2(άνδρες 30 εώς 39), Μεγάλη διαδρομή 62 χιλομέτρων

Α3(άνδρες 40+), Μεγάλη διαδρομή 62 χιλιομέτρων

FUN (άνδρες, όλες οι ηλικίες), Μικρή διαδρομή 33 χιλιομέτρων

Θ (γυναίκες, όλες οι ηλικίες),Μικρή διαδρομή 33 χιλιομέτρων

->Έπαθλα:

(Α1,Α2,Α3,FUN,Θ)

1η θέση: Κύπελλο και δίπλωμα

2η θέση: Μετάλλιο και δίπλωμα

3η θέση: Μετάλλιο και δίπλωμα

4η θεση: Μετάλλιο και δίπλωμα

5η θεση: Μετάλλιο και δίπλωμα

1oς χρόνος στις κατηγορίες Α1,Α2,Α3 «Πρωταθλητής Οίτης» : Κύπελλο πολυτελείας και δίπλωμα

->Κόστος συμμετοχής:

10 ευρώ, για δήλωση συμμετοχής εώς 31/3

15 ευρώ, για δήλωση συμμετοχής από 1/4 εώς 2/5 (Προσοχή, η Δευτέρα 2/5 είναι η τελευταία μέρα δήλωσης συμμετοχής!)

->Δήλωση συμμετοχής:

(Η δήλωση συμμετοχής γίνεται σε δύο απλά βήματα)

1) Καταβολή του αντίτιμου συμμετοχής στον τραπεζικό λογαριασμό του αγώνα*, με το όνομα του αγωνιζόμενου να φαίνεται στην απόδειξη κατάθεσης.

2) Με την απόδειξη κατάθεσης, ο αγωνιζόμενος θα λαμβάνει τον αριθμό του και το πακέτο συμμετοχής του, στη γραμματεία την ημέρα του αγώνα από τις 9 εώς τις 10:30.

*Αρ.Λογαριασμού: 754/634220-57 Eθνική τράπεζα, όνομα δικαιούχου: Λιγνός Νικόλαος.

IBAN Λογαριασμού:

GR5901107540000075463422057

->Για το ποιά ξενοδοχεία παρέχουν έκπτωση στους αγωνιζόμενους επικοινωνίστε μαζι ίμας στο: itimtb@gmail.com

->O αγώνας θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Λαμιέων και με την ευγενική υποστήριξη διασωστικής ομάδας απο τη Λ.Ε.Κ. Στερεάς Ελλάδας.

Περισσότερες πληροφορίες στο itimtb@gmail.com και στο 6985944814

Από τους ποδηλάτες Λάρισας έχουν ήδη δηλώσει οι 4 συνήθεις ύποπτοι, ενώ όποιος άλλος επιθυμεί καλό είναι να βιαστεί διότι αύριο είναι η τελευτάια μέρα δήλωσης συμμετοχής.



1ο Οίτη MTB Marathon
Great! The file uploaded properly. Now click the 'Verify my file' button to complete the process.