1st Larissa AlleyCat Race
Interactive map
Το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού
Me and My Bike 2013
Φεγγάρι στη Ρόδα
Ποδηλασία Βουνού
Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία 2011
Ποδήλατο = υγεία
Ποδήλατο =

Δράσεις για την Ημέρα χωρίς Αυτοκίνητο - 22 Σεπτεμβρίου & Φεγγάρι στη Ρόδα

1. Στις 22.09.2011 γιορτάζεται η ευρωπαϊκή ημέρα δίχως αυτοκίνητο. Τυχαίνει να είναι Πέμπτη. Οι Ποδηλάτες Λάρισας σκοπεύουμε να κάνουμε την καθιερωμένη μας βόλτα λίγο πιο νωρίς στις 7 με 8 το απόγευμα περίπου έτσι ώστε να πραγματοποιήσουμε και παράλληλες εκδηλώσεις νωρίτερα είτε στην κεντρική πλατεία είτε στην πλατεία ταχυδρομείου. Ελπίζουμε πως σε συνεργασία με την Λέσχη Κλασσικού Ανακατασκευασμένου Ποδηλάτου Ελασσόνας θα κατορθώσουμε εκεινη την ημέρα να κάνουμε έκθεση κλασσικού ποδηλάτου.

Ταυτόχρονα στο χώρο θέλουμε να στήσουμε δημιουργικό εργαστήρι στο οποίο μικρά παιδιά θα μπορούν να ζωγραφίσουν με θέμα το ποδήλατο. Κάποια μέλη της ομάδας μας πιθανότατα θα μιλήσουν για απλά τεχνικά και άλλα θέματα για το ποδήλατο (π.χ. οι ταχύτητες στο ποδήλατο, αλλαγή σαμπρέλας, τι τύπος ποδηλάτου σας ταιριάζει, κλπ). Επίσης κατά τη διάρκεια της βόλτας θα βάψουμε σε σημεία που υπάρχουν ήδη ποδηλατόδρομοι. Οποιαδήποτε άλλη ιδέα για εκείνη την ημέρα ευπρόσδεκτη. Επίσης ευπρόσδεκτη και σίγουρα απαραίτητη οποιαδήποτε συνεισφορά είτε σε υλικά (κλασσικά ποδήλατα για συμμετοχή στην έκθεση, γραφική ύλη για τις ζωγραφιές των παιδιών, μπογιές, σπρέι, μικροφωνική εγκατάσταση κ.α.) είτε με προσωπική εργασία και συμμετοχή.

2. Στις 11/10/2011, βράδυ με Πανσέληνο σκεφτόμαστε να διοργανώσουμε το "φεγγάρι στη ροδα", ένα διασκεδαστικότατο παιχνίδι που ξεκίνησε στα Χανιά και το παίζουν 4 χρόνια τώρα στην πανσέληνο του Μαΐου. Αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε να το οργανώσουμε και να το τρέξουμε αυτόν τον Οκτώβρη. Μπορεί να δείχνει λίγο περίπλοκο, αλλά είναι εξαιρετικά απλό παιχνίδι, στο οποίο μπορεί κανείς να εκφραστεί δημιουργικά και με φαντασία χρησιμοποιώντας απλά ένα ποδήλατο. Το μόνο που απαιτείται είναι πολλοί άνθρωποι στην οργάνωση, οι οποίοι όμως συμμετέχουν ταυτόχρονα ουσιαστικά στο παιχνίδι και υλικής αξίας εξοπλισμός, ενώ ειδικότερα ορισμένοι από αυτούς θα πρεπει να διαθέτουν καλή βιντεοκάμερα ή φωτογραφική μηχανή που καταγράφει καλής ποιότητας βίντεο, ενώ χρειαζομαστε και κάποιον ραδιοφωνικό παραγωγό την ώρα του παιχνιδιού. 

Οποιοσδήποτε μπορεί να συνεισφέρει σε οτιδήποτε από τα παραπάνω, ας επικοινωνήσει μαζι μας είτε με email στο bicyclelarissa@gmail.com, είτε με μήνυμα στο προφίλ Ποδηλάτες Λάρισας στο Facebook. 

1 σχόλια :

ποδηλατρεις είπε...

Ευχόμαστε καλή επιτυχία. Στο φόρουμ μας άνοιξέ θέμα για το "Φεγγάρι στη Ροδα" στη Λάρισα και όποιος θέλει μπορεί να μας ζητήσει βοήθεια για ότι θέλει.
podilatreis.gr (χανιά)

http://www.podilatreis.gr/forum/viewtopic.php?f=25&t=178&view=unread#unread

Great! The file uploaded properly. Now click the 'Verify my file' button to complete the process.