1st Larissa AlleyCat Race
Interactive map
Το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού
Me and My Bike 2013
Φεγγάρι στη Ρόδα
Ποδηλασία Βουνού
Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία 2011
Ποδήλατο = υγεία
Ποδήλατο =

Συγκάτοικοι σε μια όμορφη πόλη - Δράση Νο2 - Φωτογραφίες

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Απριλίου 2012 η δεύτερη κατά σειρά εκδήλωση «Συγκάτοικοι όλοι σε μια όμορφη πόλη» που διοργανώθηκε από τον Δήμο Λαρισαίων μαζί με οργανώσεις της πόλης όπως ο Ελληνικός Οργανισμός Περιβάλλοντος, η Περιφερειακή Εφορία Προσκόπων Ν. Λάρισας, το ΕΕΣ Σώμα εθελοντών Σαμαρειτών τμήμα Λάρισας, ο Ποδηλατικός Σύλλογος «Πηνειός», με αφορμή μια ιδέα - πρωτοβουλία του Γιάννη Αρζομανίδη υπεύθυνο της διαφημιστικής εταιρείας GENUS και την στήριξη των επιχειρήσεων Δαλαβίκας bikes, Κηποτεχνική Παρέμβαση και Sun Products (Φωτοβολταϊκά Συστήματα).

Οι Ποδηλάτες Λάρισας συμμετείχαμε στην εκδήλωση σχηματίζοντας με τον Π.Α.Σ. Πηνειός τους προσκόπους και το κατάστημα Δαλαβίκας bikes την ομάδα που ανέλαβε τη φύτευση λουλουδιών στην κοίτη του ποταμού Πηνειού στο λιμανάκι. Γενικά σχηματίστηκαν 4 ομάδες και με αφετηρία την πλατεία εξοπλισμένη η καθεμία με σκαπάνες, φτυαράκια, σακούλες, γάντια, μετέβη σε προκαθορισμένα 4 σημεία της πόλης (άλση, πάρκα) και φροντίσανε για την φύτευση διαφόρων φυτών καθώς και καθαρισμό και καλλωπισμό των χώρων πρασίνου σε συνεργασία με την Γεωτεχνική Υπηρεσία του Δήμου Λαρισαίων. Επιστρέφοντας στην Κεντρική Πλατεία μας περίμενε απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων συμμετοχής, διανομή διαφημιστικών φυλλαδίων σχετικά με το ποδήλατο, καθώς και κλήρωση ποδηλάτων και άλλων δώρων.

Στην εκδήλωση ένωσαν τις χαρούμενες φωνές τους παιδιά με τους Ενεργούς Πολίτες Λάρισας που έδωσαν ένα τόνο αισιοδοξίας και ανεμελιάς καθώς συμμετείχαν κρατώντας στα χέρια τους τεράστια πλακατ ζωγραφισμένα από τα παιδιά με θέμα «παίζουμε με ασφάλεια- οι πεζόδρομοι είναι για τους πεζούς μόνο»

Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε όλους όσοι συμμετείχαν εθελοντικά στην δεύτερη και πολύ αξιόλογη οικολογική δράση που συνδύασε τη χρήση ποδηλάτου την ανθοφύτευση και καθαρισμό χώρων πρασίνου. Η εκδήλωση αυτή έγινε πλέον θεσμός στην πόλη μας δίνοντας τόσα θετικά μηνύματα στους συμπολίτες μας και ιδιαίτερα στα μικρά παιδιά σε θέματα περιβάλλοντος.







  

Πηγές: 
και
Great! The file uploaded properly. Now click the 'Verify my file' button to complete the process.