1st Larissa AlleyCat Race
Interactive map
Το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού
Me and My Bike 2013
Φεγγάρι στη Ρόδα
Ποδηλασία Βουνού
Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία 2011
Ποδήλατο = υγεία
Ποδήλατο =

5η Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία

Ήρθε η ώρα να βάλουμε ένα STOP στην “άσεμνη” έκθεση των ανθρώπων και του πλανήτη στη ρύπανση. Η Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία είναι ένα διεθνές κίνημα και συμμετέχουν σε αυτό περισσότερες από 70 πόλεις σε όλο τον κόσμο. Στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί για πέμπτη φορά στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012. Η απόλυτα ειρηνική γιορτή για την προώθηση του ποδηλάτου ως μέσου μετακίνησης ενάντια στην κουλτούρα του αυτοκινήτου και την ρύπανση που δημιουργεί, για την απεξάρτηση μας από το πετρέλαιο και τις μη ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, για την απ-ενοχοποίηση του φυσικού γυμνού μας σώματος.

5η Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία
Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012
Η τοποθεσία θα ανακοινωθεί.


Για άλλη μια χρονιά βγαίνουμε από τα ρούχα μας και για το κοινωνικό αδιέξοδο που μας οδηγούνε. Η ποδηλατοδρομία έχει ειρηνικό και καλλιτεχνικό χαρακτήρα. Ζωγραφισμένα και στολισμένα γυμνά σώματα και ποδήλατα, φυσική διακόσμηση, αξεσουάρ, χρώματα, μουσική, η μη βία και το χιούμορ, θα είναι τα όπλα μας για να διεκδικήσουμε ολοένα και φιλικότερες προς τον άνθρωπο, το περιβάλλον και το ποδήλατο πόλεις. Ελάτε όσοι γυμνοί τολμάτε με κέφι και φαντασία.

Μπορείτε να συμμετέχετε και με άλλα εναλλακτικά μη μηχανοκίνητα μέσα μετακίνησης όπως skateboards, rollers, πατίνια.

Ενημερωθείτε για τα νέα μας, παράλληλες εκδηλώσεις και προβολές, βοηθήστε και εσείς στην οργάνωση. Η Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία είναι μια αυτό-οργανωμένη εθελοντικά εκδήλωση από καθημερινούς πολίτες.

Πληροφορίες/Info:
Σελίδα/Site http://www.worldnakedbikeride.gr/
Facebook http://facebook.com/wnbr.greece
Facebook event http://www.facebook.com/events/277214982360535/
Google+ http://plus.google.com/108013343744026646687/
Twitter http://twitter.com/wnbr_greece
E-mail info@worldnakedbikeride.gr

[english]
5h World Naked Bike Ride - Thessaloniki Greece
Friday 1 June 2012 - Place to be announced
It's time to put a stop to the indecent exposure of people and the planet to pollution! Weapons: Naked bodies, bicycles, colors, art, music, non violience and humor.
Great! The file uploaded properly. Now click the 'Verify my file' button to complete the process.