1st Larissa AlleyCat Race
Interactive map
Το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού
Me and My Bike 2013
Φεγγάρι στη Ρόδα
Ποδηλασία Βουνού
Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία 2011
Ποδήλατο = υγεία
Ποδήλατο =

Bosch Intuvia - Σύστημα ηλεκτρικής υποβοήθησης ποδηλάτων

REUTLINGEN, Germany – Η Bosch διεισδύει βαθύτερα στην ποδηλατική αγορά με το λανσάρισμα ενός νέου ηλεκτρικού συστήματος - ονόματι Intuvia - το οποίο διαθέτει μπαταρία 400 Wh.

Bosch Intuvia Power Pack 400
Το νέο σύστημα Intuvia της Bosch λειτουργεί όπως το κλειδί της εκκίνησης!
Η μπαταρία PowerPack 400 προσφέρει 30% μεγαλύτερο εύρος λειτουργίας σε σχέση με τον προκάτοχό της, PowerPack 300. Παρόλα αυτά, το βάρος της έχει διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα, ζυγίζοντας 2.6 κιλά, σχεδόν όσο η PowerPack 300.

Η μπαταρία διατίθεται είτε ενσωματωμένη στο σκελετό του ποδηλάτου ή σε σχάρα επάνω από τον πίσω τροχό, ενώ χρειάζονται 3,5 ώρες για να φορτιστεί πλήρως. Με τη χρήση του νέου αθόρυβου φορτιστή, σε 2,5 ώρες η μπαταρία φορτίζει στο 80%.

Το σύστημα Intuvia αποτελεί την επόμενη γενιά στο χειρισμό της ηλεκτρικής ισχύος σε ποδήλατα. Όπως φανερώνεται κι από το όνομά του, η λειτουργία της ηλεκτρικής υποβοήθησης είναι διαισθητική, ενώ δίνει στον ποδηλάτη εύκολη πρόσβαση σε ένα μεγάλο εύρος πληροφοριών και λειτουργιών.

Η μονάδα ελέγχου Intuvia, η οποία προσαρμόζεται στο τιμόνι, διαθέσει πέντε τρόπους λειτουργίας της υποβοήθησης: Eco, Tour, Sport, Turbo και Off (απενεργοποιημένη).





Great! The file uploaded properly. Now click the 'Verify my file' button to complete the process.