1st Larissa AlleyCat Race
Interactive map
Το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού
Me and My Bike 2013
Φεγγάρι στη Ρόδα
Ποδηλασία Βουνού
Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία 2011
Ποδήλατο = υγεία
Ποδήλατο =

"Βρες το ταίρι σου" στη Λάρισα... Διαγωνισμός Φωτογραφίας

Ξεκινάει ο διαγωνισμός
"Βρες το ταίρι σου"
από τους
Ποδηλάτες Λάρισας -
Bicycle @ Larissa...


Ο διαγωνισμός έχει ως εξής:

Ο κάθε ποδηλάτης πρέπει να βρει ένα άλλο ποδηλάτη (ή και περισσότερους) με ίδιο ποδήλατο με το δικό του, να βγούνε μια φωτογραφία μαζί με τα ποδήλατά τους!..

Ένας από τους δύο ποδηλάτες θα πρέπει να μάς αποστείλει τη φωτογραφία μέχρι τις 5 Απριλίου 2013 στη διεύθυνση bicyclelarissa@gmail.com. Όλες οι φωτογραφίες θα αναρτηθούν στον ιστότοπο των ποδηλατών και στο προφίλ/σελίδα στο facebook.

Θα δοθούν 2 βραβεία:

Βραβείο 1: Οι περισσότεροι
Η φωτογραφία με τους περισσότερους ποδηλάτες (που να έχουν όλοι ίδια ποδήλατα) θα βραβευτεί  με ένα δώρο αφιερωμένο στην ομαδικότητα και στην αλληλεγγύη. 

Βραβείο 2: Οι τυχεροί 
Μια φωτογραφία με 2 ποδήλατα θα βραβευθεί με δώρο, πάντα σχετικό με το ποδήλατο, από τους Ποδηλάτες Λάρισας κατόπιν κλήρωσης.

Η κλήρωση θα διεξαχθεί την 1η Κυριακή του Απριλίου στην κεντρική πλατεία Λάρισας, όπου καλούνται όλοι οι συμμετέχοντες να είναι εκεί. Κατόπιν θα ακολουθήσει ποδηλατοβόλτα στο κέντρο της πόλης.

Ως ίδια ποδήλατα εννοούμε ποδήλατα ίδιας εταιρίας (μάρκας), ίδιου τύπου (π.χ. βουνού, πόλης, δρόμου) και ίδιων χρωμάτων. Το μοντέλο, το μέγεθος και η χρονολογία μπορούν και να διαφέρουν, αρκεί τα ποδήλατο να μοιάζουν αρκετά. Επίσης, τα επιπλέον αξεσουάρ δεν είναι ανάγκη να είναι ίδια (φωτάκια, τσαντάκια, κλπ.)

Όροι συμμετοχής:

- Αποδεκτές γίνονται μόνο οι φωτογραφίες που έχουν τουλάχιστον 2 ποδήλατα.
- Οι αρχικές φωτογραφίες θα πρέπει να είναι σε ψηφιακή μορφή με τα εξής χαρακτηριστικά:
- διάσταση: 1 MPixel και άνω
- φορμά: jpeg 
- Οι συμμετέχοντες είναι υποχρεωμένοι να δώσουν στους διοργανωτές μια ισχύουσα ηλεκτρονική διεύθυνση και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας όταν τους ζητηθεί 
- Σε όλες τις φωτογραφίες θα πρέπει να υπάρχει απαραίτητα λεζάντα-θέμα, ενώ μπορεί να υπάρχει και μια μικρή περιγραφή που να υποστηρίζει την εικόνα. 
- Ο διοργανωτής έχει το δικαίωμα να αποκλείσει οποιαδήποτε φωτογραφία κρίνει ότι είναι εκτός θέματος, ακατάλληλη ή δεν πληροί τις προϋποθέσεις συμμετοχής
- Οι φωτογραφίες μπορούν να είναι έγχρωμες ή Α/Μ, και η επεξεργασία και το ρετουσάρισμα των φωτογραφιών επιτρέπεται
- Λαμβάνοντας μέρος στον διαγωνισμό οι συμμετέχοντες εγγυώνται ότι είναι οι ίδιοι οι δημιουργοί και κάτοχοι των φωτογραφιών που δημιουργήθηκαν και ότι δεν αντιγράφτηκε ή χρησιμοποιήθηκε τμήμα ή στοιχείο από φωτογραφία άλλου δημιουργού 
- Παρέχουν εφεξής στους "Ποδηλάτες Λάρισας" την άδεια χρήσης του έργου τους σε εκθέσεις που διοργανώνουν οι "Ποδηλάτες Λάρισας" , σε οποιοδήποτε μέρος, σε οποιαδήοτε μορφή διαφήμισης, καθώς και σε όλους τους δικτυακούς τόπους που ανήκουν στους "Ποδηλάτες Λάρισας" και ότι παραιτούνται από κάθε δικαίωμα τους να διεκδικήσουν την επιστροφή της φωτογραφίας, καθώς και να αξιώσουν οποιαδήποτε οικονομική ή άλλη παροχή από την αξιοποίηση της φωτογραφίας τους. 
- Αναγνωρίζουν και παραδέχονται πως οι "Ποδηλάτες Λάρισας" δεν μπορούν να υποστούν καμία ζημιά από διεκδικήσεις, ενέργειες, διαδικασίες, κόστος ή έξοδα που θα ανακύψουν ως αποτέλεσμα οποιουδήποτε ισχυρισμού ότι η φωτογραφία κάποιου συμμετέχοντα δεν είναι ιδιοκτησία του, ή αυτός δεν δικαιούται ή δεν είναι πλήρως εξουσιοδοτημένος να επιτρέψει την δημοσίευση ή την αναπαραγωγή του έργου από τους "Ποδηλάτες Λάρισας" και ότι αυτοί αναλαμβάνουν από τώρα την ανόρθωση οποιασδήποτε οικονομικής ή άλλης απαίτησης προκύψει από οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο
- Οι "Ποδηλάτες Λάρισας" έχουν κάθε δικαίωμα, και χωρίς καμία απολύτως δέσμευση, να προσθέσουν το λογότυπο τους σε οποιαδήποτε φωτογραφία επιθυμουν.
- Οι "Ποδηλάτες Λάρισας" δεσμεύονται κάθε φορά που θα αναπαράγουν μία φωτογραφία να αναφέρεται ο φωτογράφος - δημιουργός.
Great! The file uploaded properly. Now click the 'Verify my file' button to complete the process.