1st Larissa AlleyCat Race
Interactive map
Το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού
Me and My Bike 2013
Φεγγάρι στη Ρόδα
Ποδηλασία Βουνού
Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία 2011
Ποδήλατο = υγεία
Ποδήλατο =

Προκύρηξη Διασυλλογικού Αγώνα Mountain Bike - Μεγαλόβρυσο - 17/02/2013

Ο Ποδηλατικός Γυμναστικός Σύλλογος Λάρισας σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μεγαλόβρυσου διοργανώνει διασυλλογικό Αγώνα Ορεινής Ποδηλασίας για τις κατηγορίες Ανδρών – Εφήβων – Γυναικών – Παίδων – Κορασίδων – Παμπαίδων – Πανκορασίδων – Μίνι – OPEN. Ο παραπάνω αγώνας είναι εντεταγμένος στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΟΠ για το 2013.


ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 17 Φεβρουαρίου 2013, ημέρα Κυριακή και ώρα 10:30

ΤΟΠΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ – ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ: Χωριό Μεγαλόβρυσο Αγιάς, πλατεία χωριού.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Δασικοί δρόμοι – μονοπάτια με εκκίνηση και τερματισμό στην πλατεία.

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: 10:30 Μίνι (χρόνος 20’)
11:00 Παμπαίδες – Πανκορασίδες – Κορασίδες (χρόνος 0,35’)
11:45 Παίδες – Γυναίκες (χρόνος 0,50’)
12:30 Άνδρες - Έφηβοι (χρόνος 1,15’)
12:45 OPEN (Χρόνος 60’)

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές – ποδηλάτες που έχουν δελτία θεωρημένα για το 2013 και ανήκουν στην Ε.Ο.Π. Κατηγορία ΟPEN είναι άνευ δελτίων. Οι διοργανωτές δεν έχουν καμιά ευθύνη για τυχόν φθορά αθλητικού υλικού ή ατυχήματος κλπ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Για διευκόλυνση των διοργανωτών οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή στο FAX του Ποδηλατικού Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας 2410283113 ή στο email: pgslarissas@gmail.com μέχρι την 15η Φεβρουαρίου 2013 ή 1 ώρα πριν την εκκίνηση στο χώρο της Γραμματείας για κάθε κατηγορία.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ: Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π. για την Ορεινή Ποδηλασία.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η κατηγορία OPEN για να συμμετέχει στον αγώνα έχει παράβολο 10 ευρώ που θα πληρωθεί στον χώρο της γραμματείας.

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη του αγώνα αποφασίζει επιτόπου και τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή, η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίηση της.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ: Σε όλες τις κατηγορίες στον 1ο νικητή απονέμεται κύπελλο, χρυσό μετάλλιο και δίπλωμα, στον 2ο ασημένιο μετάλλιο, δίπλωμα και και στον 3ο χάλκινο μετάλλιο και δίπλωμα και στους 4ο, 5ο και 6ο δίπλωμα.







(Η ειδική ομάδα των ποδηλατών Λάρισας δοκίμασε την διαδρομή του αγώνα - αποκλειστικά πλάνα) 

Σχόλια ενός εκ των πρωταγωνιστών: "Παιδιά σήμερα έκανα τη διαδρομή. Είναι φανταστική, μπορώ να πω ότι είμαι με αντιβίωση να μην κολλήσω το μικρόβιο του MTB! Ο αγώνας συστήνεται ανεπιφύλακτα... Λίγα χιλιόμετρα αλλά αρκετά τεχνικά (για εμένα), μέσα στη 1 ώρα πιστεύω να βγάλω 2 γύρους."
Great! The file uploaded properly. Now click the 'Verify my file' button to complete the process.