1st Larissa AlleyCat Race
Interactive map
Το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού
Me and My Bike 2013
Φεγγάρι στη Ρόδα
Ποδηλασία Βουνού
Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία 2011
Ποδήλατο = υγεία
Ποδήλατο =

Από τη Βαλτική στο Αιγαίο με το ποδήλατο μεταφέροντας μήνυμα στήριξης για Το Χαμόγελο του Παιδιού!

Από τη Βαλτική στο Αιγαίο με το ποδήλατο μεταφέροντας μήνυμα στήριξης για Το Χαμόγελο του Παιδιού!


2610 χλμ.. 29 μέρες... μόνος με το ποδήλατο και γεμάτος αγάπη για τα παιδιά, ο Ιορδάνης Στάιος ξεκίνησε από το χιονισμένο Ροστόκ της Γερμανίας με -11ºC στις 24 Μαρτίου 2013 ως πυροσβέστης - αυτή τη φορά για να ανάψει μια φωτιά!

Επιθυμία του να μεταφέρει μήνυμα στήριξης για Το Χαμόγελο του Παιδιού, για το Χαμόγελο των παιδιών ΟΛΩΝ ΜΑΣ στις χώρες που διένυσε: Γερμανία, Τσεχία, Αυστρία, Σλοβακία, Ουγγαρία, Ρουμανία, Σερβία, Βουλγαρία, Ελλάδα....

Μακρύ το ταξίδι, αξέχαστες εμπειρίες, αρκετή μοναξιά.... αλλά του έδινε κουράγιο και δύναμη ο σκοπός της προσπάθειάς του!

Με μεγάλη χαρά και περηφάνια, "το Χαμόγελο του Παιδιού" υποδέχτηκε τον Ιορδάνη στην γενέτειρά του, στο Σταυρό Θεσσαλονίκης με το μετάλλιο του Ανδρέα, του ιδρυτή και πρώτου αγωνιστή του Οργανισμού, μαζί με τα παιδιά των Δημοτικών σχολείων του Σταυρού, την αντιδήμαρχο του Δήμου Βόλβης κα Χατζή, τον Διοικητή Β΄ Πυροσβεστικού Σταθμού Θες/νίκης κ. Τσολάκη, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Διαμερίσματος κο Γκολιδάκη, τον Πρόεδρο του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος κ. Βασιλάκη, εκπροσώπους του Πολιτιστικού & Ορειβατικού Συλλόγου και κατοίκους του Σταυρού.

"Σ’ ευχαριστούμε Ντάνυ!!!
και σε περιμένουμε στο σπίτι μας στη Θεσσαλονίκη
με πολλές ταξιδιάρικες ερωτήσεις,
παιδικές αγκαλιές και φωτεινά χαμόγελα!!!"

Πηγή: www.hamogelo.gr
Great! The file uploaded properly. Now click the 'Verify my file' button to complete the process.