1st Larissa AlleyCat Race
Interactive map
Το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού
Me and My Bike 2013
Φεγγάρι στη Ρόδα
Ποδηλασία Βουνού
Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία 2011
Ποδήλατο = υγεία
Ποδήλατο =

8ος Πανελλήνιος Ποδηλατικός Γύρος Λίμνης Πολυφύτου

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών περιφέρειας Σερβίων «Οι Άγιοι Ανάργυροι», ο Δήμος Σερβίων-Βελβεντού και η Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης υπό την αιγίδα της Ένωσης Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας Θράκης θα διοργανώσουν φέτος τον 
"8ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΓΥΡΟ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΠΟΛΥΦΥΤΟΥ"

την Κυριακή 16 Ιουνίου 2013 και ώρα 10:30 με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας του Εθελοντή Αιμοδότη (14 Ιουνίου).

Ο αγώνας είναι κατηγορίας OPEN και μπορούν να συμμετάσχουν αθλητές και αθλήτριες άνω των 16 ετών.

ΑΡΘΡΟ 1: 
ΕΓΓΡΑΦΕΣ. Θα πραγματοποιούνται στην γραμματεία του αγώνα η οποία θα είναι ανοιχτή μεταξύ 8:00-9:30. Επίσης υπάρχει και η δυνατότητα ηλεκτρονικής εγγραφής στέλνοντας τα στοιχεία του κάθε αθλητή (επίθετο -όνομα- όνομα πατρός - έτος γέννησης - τόπος κατοικίας - τηλέφωνο - email) στο aimodotikosservion@yahoo.gr ή με fax στο 24640-23045 τουλάχιστον 3μέρες πριν τον αγώνα.
ΑΡΘΡΟ 2: 
ΕΚΚΙΝΗΣΗ-ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ. Η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει από το ΠΑΡΚΟ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΑΙΜΟΔΟΤΗ το οποίο βρίσκεται 100m δεξιά της κεντρικής πλατείας Σερβίων. Ο τερματισμός του αγώνα θα γίνει στην κεντρική πλατεία Σερβίων.

ΑΡΘΡΟ 3: 
ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΓΩΝΑ. Σέρβια – Υψηλή Γέφυρα Σερβίων – Ίμερα – Φράγμα Πολυφύτου – Βελβεντός – Πλατανόρευμα – Δημαρχείο Σερβίων- Βελβεντού. 50 χιλιόμετρα (μισός γύρος της λίμνης)

ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ. Σέρβια-διασταύρωση Βελβεντού-διασταύρωση Πλατανορέμματος -Πλατανόρεμμα-Δημαρχείο Σερβίων-Βελβεντού. 13χιλιόμετρα.



ΑΡΘΡΟ 4: 
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ. Απαραίτητη προϋπόθεση για την δημιουργία κάποιας κατηγορίας είναι να υπάρχουν τουλάχιστον 6 συμμετοχές. Σε διαφορετική περίπτωση, οι ποδηλάτες θα ενταχθούν στην αμέσως μικρότερη κατηγορία.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΓΩΝΑ:
ΑΝΤΡΩΝ: ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18,18-29,30-39,40-49,50-59,60+
ΓΥΝΑΙΚΩΝ: ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ:
ΠΑΙΔΩΝ:9-12,13-16.
ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ:9-12,13-16

ΑΡΘΡΟ 5: 
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ. Έχουν όσοι διαθέτουν καλή υγεία, καλή φυσική κατάσταση και εμπειρία στο άθλημα της ποδηλασίας δρόμου. Επίσης, θα πρέπει να υπακούουν σε κάθε εντολή των διοργανωτών και της αστυνομίας για την ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων. Όλοι οι συμμετέχοντες παίρνουν μέρος με δική τους ευθύνη ή υποχρέωση για οποιοδήποτε ατύχημα ή φθορά ή απώλεια αγωνιστικού υλικού. Οι δε ανήλικοι συμμετέχοντες θα πρέπει να συνοδεύονται από ενήλικα ο οποίος θα είναι υπεύθυνος γι΄αυτούς και επίσης θα πρέπει να έχουν υπογεγραμμένη δήλωση συμμετοχής από τον κηδεμόνα τους.

ΑΡΘΡΟ 6: 
ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΩΝ. Οι ποδηλάτες θα πρέπει να βρίσκονται στην αφετηρία 45’ πριν την εκκίνηση. Να φέρουν σε όλη την διάρκεια του αγώνα προστατευτικό ποδηλατικό κράνος. Και τέλος να συμπεριφέρονται προς όλους τους συναθλητές τους σύμφωνα με το αθλητικό πνεύμα.

ΑΡΘΡΟ 7: 
Το αντίτιμο συμμετοχής είναι 15 ΕΥΡΩ μόνο για την διαδρομή των 50χιλ. και θα καταβάλλεται στην γραμματεία κατά την εγγραφή .

Η συμμετοχή στην μικρή διαδρομή είναι δωρεάν. Στο τέλος του αγώνα θα προσφερθεί πλήρες γεύμα σε όλους τους συμμετέχοντες ποδηλάτες της μεγάλης διαδρομής.

ΑΡΘΡΟ 8: 
ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ. Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη του αγώνα αποφασίζει η αγωνόδικος επιτροπή.

ΑΡΘΡΟ 9: 
Κατά μήκος της διαδρομής θα υπάρχουν σημεία ανεφοδιασμού με ισοτονικά ποτά και νερά. Επίσης, θα υπάρχει και όχημα περισυλλογής σε περίπτωση βλάβης.
Great! The file uploaded properly. Now click the 'Verify my file' button to complete the process.