1st Larissa AlleyCat Race
Interactive map
Το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού
Me and My Bike 2013
Φεγγάρι στη Ρόδα
Ποδηλασία Βουνού
Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία 2011
Ποδήλατο = υγεία
Ποδήλατο =

Έρευνα για τη χρήση του Ποδηλάτου στη Λάρισα

Αγαπητοί ποδηλάτες!


Πατώντας ΕΔΩ ή στην εικόνα δεξιά σας, μπορείτε να απαντήσετε σε ένα ερωτηματολόγιο με το οποίο επιχειρούμε μια καταγραφή της χρήσης του ποδηλάτου στην πόλη της Λάρισας. Μέσα από τις απαντήσεις σας θα προσπαθήσουμε να καταγράψουμε τα προβλήματα, τις προτάσεις και τις συνήθειες των ποδηλατών που συμμετέχουν στις δράσεις μας και όχι μόνο, ώστε να μπορέσουμε στη συνέχεια να είμαστε σε θέση να διαμορφώσουμε απόψεις και να υποβάλλουμε προτάσεις στους αρμόδιους φορείς, όπως για παράδειγμα στο Δήμο Λάρισας, ως πρόταση βελτίωσης των ποδηλατοδρόμων.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να δώσετε τα πραγματικά σας στοιχεία, ονοματεπώνυμο και email, ώστε να μπορέσουμε να επικοινωνούμε μαζί σας μέλλον και να σας κρατάμε ενήμερους σχετικά με τις δράστηριότητές, τις διοργανώσεις και τη δράση μας.

Oι πρώτοι που θα συμμετάσχουν και θα συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο, θα κερδίσουν ένα μπλουζάκι με το σήμα "Ποδηλάτες Λάρισας", προσφορά της τοπικής επιχείρησης "Αφοί Κοκότη Α.Ε.Β.Ε." η οποία κατασκευάζει τα ποδήλατα "Orient Bikes".

Το ερωτηματολόγιο θα είναι διαθέσιμο μέχρι τις 31/07/2011.

Ενημερώνουμε τους φίλους ποδηλάτες οι οποίοι έκαναν εγγραφή για να απαντήσουν το ερωτηματολόγιο και δεν το έχουν απαντήσει ακόμη, να κοιτάξουν το email τους ώστε να δουν το σύνδεσμο που πρέπει να ακολουθήσουν, για να το απαντήσουν. Ευχαριστούμε!

Τα στοιχεία σας δεν χρησιμοποιούνται πουθενά και για κανένα σκοπό. Χρησιμοποιείται μόνο το email σας για να μπορέσουμε να επικοινωνίσουμε μαζί για την εκδήλωση απονομής των T-Shirts, αλλά και μελλοντικά για τις δραστηριότητές μας και τις εκδηλώσεις μας. Αν, παρόλα αυτά, κάποιος δεν θέλει να δώσει τα πραγματικά, μπορεί να δώσει ψευδώνυμο, το email όμως πρέπει να είναι έγκυρο, αφ' ενός για να λάβει το link του ερωτηματολογίου και αφ' ετέρου για να μπορέσουμε να επικοινωνίσουμε μαζί του.
Great! The file uploaded properly. Now click the 'Verify my file' button to complete the process.