Διαδρομή στη Λίμνη Πλαστήρα - Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Την Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010, οι Ποδηλάτες Λάρισας θα βρεθούν στη Λίμνη Πλαστήρα για μια πανέμορφη διαδρομή μέσα στη φύση. Όποιος έχει δυνατότητα και Ι.Χ. με σχάρα για να μεταφέρει το ποδήλατό του, θα ήταν χαρά μας να παραβρεθεί στη βόλτα μας.


Θα ξεκινήσουμε από τη Λάρισα στις 7:50 με 8:00 το πρωί της Κυριακής, μπροστά στο 3ο Λύκειο Λάρισας (συμβολή οδών Καρδίτσης και Περιφερειακού Λάρισας), και μέσω Καρδίτσας, θα φτάσουμε στο Μοσχοβούνιο, το βορειότερο χωριό της Λίμνης. Η διαδρομή με αυτοκίνητο είναι 75 χλμ. και διαρκεί περίπου 1:30. Από το Μοσχοβούνιο ξεκινάμε με τα ποδήλατα και φθάνουμε περίπου μέχρι το Νεοχώρι. Αυτό είναι το πιο εύκολο τμήμα της διαδρομής (15 χλμ.), καθώς όλος ο γύρος είναι αρκετά μεγάλος (57 χλμ.), ενώ η υψομετρική διακύμανση του υπόλοιπου γύρου είναι επίσης αρκετή.


Διαδρομή:

Υψομετρική διακύμανση του ανωτέρω τμήματος


Αν υπάρχει χρόνος και διάθεση, ίσως γίνουν λίγα χιλιόμετρα επιπλέον, αν και μετά το Νεοχώρι, ο δρόμος ανηφορίζει απότομα!

Κατά τη 1:00 το μεσημέρι, αφού οι ποδηλάτες επιστρέψουμε στο Μοσχοβούνι, θα ακολουθήσει καφές ή/και φαγητό σε κάποιο τοπικό κατάστημα.

Πληροφορίες Διαδρομής:
Όνομα: Βόλτα στη Λίμνης Πλαστήρα
Τύπος: Άσφαλτος / Κούρσα


Περιοχή: Θεσσαλία
Σύνοψη: Υπέροχη διαδρομή, μικρής δυσκολίας (αφορά το τμήμα που επιλέξαμε).
Μήκος Διαδρομής: 15 χλμ. + 15 χλμ. (επιστροφή)

Αναλυτικά η διαδρομή
Επιπλέον πληροφορίες: http://www.planetbike.gr/routes/?tid=1268643114

Για περισσότερες πληροφορίες, στείλτε e-mail στο bicyclelarissa@gmail.com
Great! The file uploaded properly. Now click the 'Verify my file' button to complete the process.