1st Larissa AlleyCat Race
Interactive map
Το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού
Me and My Bike 2013
Φεγγάρι στη Ρόδα
Ποδηλασία Βουνού
Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία 2011
Ποδήλατο = υγεία
Ποδήλατο =

Μπλουζάκια Ποδηλάτες Λάρισας #2 - Καλοκαίρι 2011

Αγαπητοί φίλοι,

Ευχαριστούμε που συνεχίζετε να συμμετέχετε στην έρευνα για τη χρήση του ποδηλάτου στη Λάρισα.

Μέσα από τις απαντήσεις που δώσατε θα μπορέσουμε να διαμορφώσουμε απόψεις και να υποβάλλουμε προτάσεις στους αρμόδιους φορείς, όπως για παράδειγμα στο Δήμο Λάρισας, ως πρόταση βελτίωσης των ποδηλατοδρόμων.

Οι επόμενη ομάδα των 105 που απάντησαν ολοκληρωμένα το ερωτηματολόγιο και συγκεκριμένα όσοι απάντησαν ολοκληρωμένα από τις 18/07/2011 μέχρι και τις 30/07/2011, αλλά και όσοι δεν μπόρεσαν να έρθουν τη Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011 για την παραλαβή, έχουν λάβει ανάλογο email πρόσκλησης. Σάς καλούμε, λοιπόν, στο Αλκαζάρ, δίπλα από το Κηποθέατρο, την Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011 και ώρα 9.30 το βράδυ, να γνωριστούμε και να συζητήσουμε αλλά και να παραλάβετε το μπλουζάκι με το σήμα "Ποδηλάτες Λάρισας", προσφορά της τοπικής επιχείρησης "Αφοί Κοκότη Α.Ε.Β.Ε." η οποία κατασκευάζει τα ποδήλατα "Orient Bikes".


Για την παραλαβή πρέπει να γνωρίζετε το email σας και μόνο. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας όσον αφορά τη διαθεσιμότητα των μεγεθών (extra small, small, medium, large και extra large). 

Για όσους δεν έχουν προσέλθει τη Δευτέρα 25 Ιουλίου, δεν θα μπορέσουν να προσέλθουν αυτή την Τετάρτη, αλλά και για όσους έχουν απαντήσει από τις 31/07/2011 και αργότερα, ενημερώνουμε πως θα ξαναγίνει σύντομα ανάλογη εκδήλωση απονομής, η οποία όμως ίσως είναι και η τελευταία.


Υπενθυμίζουμε ότι η διαθεσιμότητα του ερωτηματολογίου παρατείνεται μέχρι και τις 16/07/2011. Μετά από αυτή την ημερομηνία θα ανακοινώσουμε και τα αποτελέσματά του. Για όσους δεν έχουν συμπληρώσει το ερωτηματολόγιο ακόμη, κάντε κλικ στην παρακάτω εικόνα κι ακολουθήστε τις οδηγίες:



Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Καλές βόλτες!
Great! The file uploaded properly. Now click the 'Verify my file' button to complete the process.