1st Larissa AlleyCat Race
Interactive map
Το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού
Me and My Bike 2013
Φεγγάρι στη Ρόδα
Ποδηλασία Βουνού
Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία 2011
Ποδήλατο = υγεία
Ποδήλατο =

4ου «Rally MTB Σέσκλου» - Σωσθενεια 2013 - Κυριακή 26 Μαΐου 2013

O Πολιτιστικός Σύλλογος Σέσκλου δηλώνει δυναμικά το «παρών» στα αθλητικά δρώμενα του τόπου και φέτος. Έτσι, με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου, προχωρά στη διοργάνωση του 4ου «Rally MTB Sesklou», στα πλαίσια των ετήσιων εκδηλώσεων «Σωσθένεια 2013».

Ο αγώνας προγραμματίστηκε για την Κυριακή 26 Μαΐου 2013 στο Σέσκλο, με ώρα εκκίνησης τις 18.00 από τον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης Σέσκλου.

Ο αγώνας είναι ορεινής ποδηλασίας (mountain bike) και απευθύνεται σε ερασιτέχνες ποδηλάτες. Οι συμμετέχοντες θα διαγωνιστούν σε πέντε κατηγορίες: 18 χρ.+, 30 χρ.+, 40 χρ.+, 50 χρ.+ & γένικη.

Η διαδρομή είναι 21 χιλιόμετρα περίπου, εξελίσσεται περιφερειακά του Σέσκλου. Διαχωρίζεται σε 18 χλμ. ημιορεινής διαδρομής, ενώ τα υπόλοιπα 3 χλμ. θα είναι σε άσφαλτο.

Το εφετινό Rally υποστηρίζεται από ομάδα ασφαλείας 50 εθελοντών, από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, ενώ θα υπάρχει ιατρός και ασθενοφόρο.

Η τελετή απονομών θα γίνει στην κεντρική πλατεία του Σέσκλου μετά τη λήξη του αγώνα, ενώ η παρουσία του κόσμου διαμορφώνει μία υπέροχη ατμόσφαιρα.


Περισσότερα: Πολιτιστικός Σύλλογος Σέσκλου & Κίνηση Πολιτών Σέσκλου
Great! The file uploaded properly. Now click the 'Verify my file' button to complete the process.