1st Larissa AlleyCat Race
Interactive map
Το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού
Me and My Bike 2013
Φεγγάρι στη Ρόδα
Ποδηλασία Βουνού
Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία 2011
Ποδήλατο = υγεία
Ποδήλατο =

Το Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού - Μπράβο σε όλους!!!

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού, που διοργανώθηκε από τους Ποδηλάτες Λάρισας, στις 5 Ιουνίου 2011, ημέρα Περιβάλλοντος, και ώρα 6:30.

Ξεκινώντας από την Κεντρική Πλατεία, οι 16 ομάδες, αποτελούμενες από 6 έως 8 ποδηλάτες έκαστη, ακολούθησαν διαφορετικές διαδρομές για να μεταβούν στα σημεία-γρίφους του παιχνιδιού. Στον αρχηγό της κάθε ομάδας ανακοινώθηκε ο πρώτος γρίφος, διαφορετικός για κάθε ομάδα, ο οποίος υποδείκνυε το επόμενο σημείο. Σε κάθε σημείο, υπήρχε γρίφος που υποδείκνυε το επόμενο σημείο. Έτσι, η κάθε ομάδα ακολούθησε διαφορετική διαδρομή, περνώντας όμως όλοι από όλα τα σημεία.

Τα σημεία περιελάμβαναν: πλατεία ΟΣΕ, παλιό Κτηνιατρείο, Γαλλικό Ινστιτούτο, Άγιο Κωνσταντίνο, Άγιο Αχίλλειο, Άλκαζάρ, πλατεία Εβραίων, Άγιο Αντώνιο, Κεντρική Πλατεία (ξανά) και τέλος Κηποθέατρο, όπου και βρισκόταν ο κρυμμένος θυσαυρός. (Η σειρά είναι ενδεικτική).

Στη γρηγορότερη ομάδα (η ομάδα 9) απονεμήθηκαν ορισμένα αναμνηστικά δώρα. Ωστόσο, σκοπός του παιχνιδιού ήταν η συμμετοχή για χαρά και ευχαρίστηση με τα ποδήλατά μας, κάτι που όλοι μας αισθανθήκαμε!

Φωτογραφίες:

Στην Κεντρική Πλατεία, λίγο πριν την εκκίνηση:


..σύντομα και φωτογραφίες από την πόλη...

...και ακολουθούν οι πανηγυρισμοί μετά τη λήξη!

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στη νικήτρια ομάδα:




και φωτογραφίες από όλους τους συμμετέχοντες:












...και φυσική τα ΘΕΡΜΑ μας ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στους διοργανωτές του παιχνιδιού:





Great! The file uploaded properly. Now click the 'Verify my file' button to complete the process.