1st Larissa AlleyCat Race
Interactive map
Το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού
Me and My Bike 2013
Φεγγάρι στη Ρόδα
Ποδηλασία Βουνού
Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία 2011
Ποδήλατο = υγεία
Ποδήλατο =

Ποδηλατώντας για τον Ανδρέα - Δράσεις Ποδηλατών Λάρισας

Όπως όλοι γνωρίζουμε, από τις 24 έως τις 28 Ιουνίου, στο κεντρικό οδικό άξονα Θεσσαλονίκης-Αθήνας, λαμβάνει χώρα η εκδήλωση: https://www.facebook.com/e
vent.php?eid=182777211777335. Εν ολίγοις, 2 αστικές ποδηλάτισσες θα ποδηλατήσουν από τη Θεσσαλονίκη έως την Αθήνα με στάσεις σε μεγάλες πόλεις, με σκοπό την οικονομική συμπαράσταση σε μια δύσκολη στιγμή στη ζωή του φίλου Ανδρέα.

Οι Ποδηλάτες Λάρισας προτείνουμε τις εξής δράσεις για α
υτό το Σαββατοκύριακο:




Α) Σάββατο πρωί: Μετάβαση των ποδηλατών στον Πλαταμώνα ή στα Τέμπη ή όπου θέλετε και συμποδηλασία με τα κορίτσια (και την υπόλοιπη ομάδα) από εκεί μέχρι και την Λάρισα. Ενημερώνουμε ότι η ομάδα θα ξεκινήσει αρκετά αργά, γύρω στις 11 με 12 το μεσημέρι από Πλαταμώνα (σύμφωνα με έγκυρη ενημέρωση). Επίσης, η ομάδα κινείται με σχετικά χαμηλές ταχύτητες, λόγω φορτωμένων ποδηλάτων, διαθέτει ι.χ. με σχάρα για κουβάλημα ποδηλάτου για όποιον κουραστεί, αλλά και περιπολικό της τροχαίας.

Β) Σάββατο απόγευμα: Οι ποδηλάτισσες με την ομάδα υποστήριξης θα φτάσουν στη Λάρισα γύρω στις 7:00 το απόγευμα. Ακριβής ενημέρωση για την ώρα άφιξης δεν μπορούμε να έχουμε.

Γ) Κυριακή πρωί: Οι ποδηλάτισσες με την ομάδα υποστήριξης θα ξεκινήσουν από Λάρισα για Λαμία περίπου στις 10.00 το πρωί. Πάλι, ακριβής ώρα δεν γνωρίζεται, ίσως είναι 9:45 ή 10:15... Άρα, όποιος θέλει να συμποδηλατίσσει μαζί τους για όσο διάστημα, θέλει, ραντεβού στην Κεντρική Πλατεία στις 9:30 για να ξεκινήσουμε όλοι μαζί. Ειδικά για αυτή τη δράση, ενημερώνουμε ότι όποιος ακολουθήσει, θα πρέπει να γνωρίζει ότι αν δεν φτάσει μέχρι τη Λαμία και αποφασίσει να σταματήσει και να επιστρέψει στη Λάρισα, θα πρέπει να βρει παράδρομο για την επιστροφή του, καθώς απαγορεύεται η χρήση της Εθνικής Οδού από μεμονομένους ποδηλάτες χωρίς άδεια και συνοδεία.

Great! The file uploaded properly. Now click the 'Verify my file' button to complete the process.