1st Larissa AlleyCat Race
Interactive map
Το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού
Me and My Bike 2013
Φεγγάρι στη Ρόδα
Ποδηλασία Βουνού
Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία 2011
Ποδήλατο = υγεία
Ποδήλατο =

Κοπή Πίτας Ποδηλατών Λάρισας 2013 - Φωτογραφίες

Οι Ποδηλάτες Λάρισας, χθες Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013, συγκεντρωθήκαμε στο Μπαράκι του Μύλου για να κόψουμε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα μας για 3η συνεχόμενη χρονιά.

Παρόλο που ο καιρός ήταν βροχερός, με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιηθεί προηγουμένως η καθιερωμένη νυχτερινή μας ποδηλατοβόλτα, παλιοί και νέοι μας φίλοι ήταν όλοι εκεί, ορισμένοι μάλιστα κατέφτασαν στο χώρο της εκδήλωσης ποδηλατώντας.

Ο χώρος της εκδήλωσης, ζεστός και ευχάριστος, και η καλή μουσική συνετέλεσαν ώστε απο το ξεκίνημα της εκδήλωσης να δημιουγηθεί ένα πολύ ευχάριστο κλίμα. Τα γέλια και τα πειράγματα στις παρέες έδιναν και έπαιρναν. Σύνοτμα είχαμε την πρώτη έκπληξη της βραδιάς, μια τούρτα γενεθλίων που εν αγνοία του, προσέφεραν φίλοι ποδηλάτες στον αθλητή του Π.Γ.Σ.Λ. Νίκο Ζέστα, ο οποίος έκλεισε τα 21 χρόνια του.

Ακολούθησε η κοπή της πίτας, και οι ευχές απο μέλη της ομάδας μας αλλά και του Προέδρου του Π.Γ.Σ.Λάρισας, Σάββα Τσοπούρογλου, για για μια καλή χρονιά με πολλές και καλές ποδηλατοβόλτες.

Τυχερός της βραδιάς ήταν ο Πρόεδρος του Π.Γ.Σ.Λάρισας Σάββας Τσοπούρογλου, ο οποίος βρήκε το φλουρί και κέρδισε μια διανυκτέρευση για δυο άτομα με πρωινό στο Ξενώνα Ηώς, στη Σκήτη.

Ευχαριστούμε όλους τους ποδηλάτες που μάς τίμησαν με την παρουσία τους στην εκδήλωση της κοπής πίτας. Ευχαριστούμε τη Σούλα Δαρούση για την παραχώρηση του καταστήματος "Το Μπαράκι του Μύλου" και τη χορηγεία της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Ευχαριστούμε τον Ξενώνα Ηώς για την προσφορά του δώρου ο δώρο στον τυχερό της πίτας μας.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Πρόεδρο, Σάββα Τσοπούρογλου, και τον Γενικο Αρχηγό, Κώστα Δοξαρά, του Π.Γ.Σ.Λάρισας, τον πρόεδρο του Π.Α.Σ."Πηνειός", Κώστα Δαλαβίκα, καθώς επίσης και την καθηγήτρια της Ακαδημίας Ποδηλασίας Δ.Ο.Π.Α.Ε.Λ. Εύη Ευαγγέλου που μάς τίμησαν με την παρουσία τους και πάντα μας στηρίζουν σε ότι χρειαστεί.

Τέλος, ευχαριστούμε τον φίλο και ποδηλάτη Οδυσσέα Τσιντσιράκο για τις αμέτρητες φωτογραφικές λήψεις.

Το μόνο που μένει να ευχηθούμε σε όλους μας είναι Καλή Χρονιά, Καλές Πεταλιές και του χρόνου πάλι όλοι μαζί!

Φωτογραφίες:













































και Χρόνια Πολλά στον εορτάζοντα Νίκο:


Great! The file uploaded properly. Now click the 'Verify my file' button to complete the process.