1st Larissa AlleyCat Race
Interactive map
Το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού
Me and My Bike 2013
Φεγγάρι στη Ρόδα
Ποδηλασία Βουνού
Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία 2011
Ποδήλατο = υγεία
Ποδήλατο =

Η Ευρωπαϊκή πράσινη πρωτεύουσα για το 2011 (Αμβούργο ) θα στείλει τραίνο σε Ευρωπαϊκές πόλεις προβάλοντας βιώσιμες καινοτομίες για τις πόλεις

Το τρένο έχει ως στόχο να δείξει πώς οι πόλεις μπορούν να είναι φιλικές προς το περιβάλλον και να προσφέρουν υψηλή ποιότητα ζωής στους πολίτες τους. Θα επισκεφθεί 18 ευρωπαϊκές πόλεις ( δες τον χάρτη).



Μία έκθεση στο τραίνο θα αναδείξει   βέλτιστες πρακτικές βιωσιμότητας από το Αμβούργο και άλλες πόλεις, θα μεταφέρει τις ιδέες σε όλη την Ευρώπη. Θέματα που καλύπτονται είναι : αστική ανάπτυξη και διαβίωση,  κινητικότητα, ενέργεια και  προστασία του κλίματος, φύση και το πράσινο της πόλης, προστασία των πόρων, οικονομία και κατανάλωση.

Η σκέψη για το "τραίνο ιδεών " ήταν ένας καθοριστικός παράγοντας για την κριτική επιτροπή για να επιλέξει σαν Ευρωπαϊκή Πράσινη Πρωτεύουσα  2011 το Αμβούργο . Ξεκινώντας από το Αμβούργο στις 15 Απριλίου 2011, το τρένο θα επισκεφθεί: Κοπεγχάγη, Μάλμε, Γκέτεμποργκ, Όσλο, το Ταλίν, τη Ρίγα, Βαρσοβία, Βιέννη, Μόναχο, Ζυρίχη, τη Μασσαλία, τη Βαρκελώνη, Ναντ, Παρίσι, Βρυξέλλες, Αμβέρσα και το Άμστερνταμ.

Για περισσότερες πληροφορίες  επισκεφθείτε το σύνδεσμο http://www.hamburggreencapital.eu/train-of-ideas/
Κλεμμένο από :citybranding
Great! The file uploaded properly. Now click the 'Verify my file' button to complete the process.