1st Larissa AlleyCat Race
Interactive map
Το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού
Me and My Bike 2013
Φεγγάρι στη Ρόδα
Ποδηλασία Βουνού
Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία 2011
Ποδήλατο = υγεία
Ποδήλατο =

YIANNEIS… “Προ-evolution”


 Επειδή αξίζει τον κόπο να προωθούμε κάθε τι ανατρεπτικό και όμορφο. Καλή επιτυχία στον Λάμπρο και στην παρέα του. Τους περιμένουμε και στην Λάρισα.

Την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου, οι καταπληκτικοί ΥIANNEIS θα βρεθούν για πρώτη φορά στη σκηνή του Playground art venue στον Βόλο. Στα πλαίσια φοιτητικού party, θα δώσουν μία απολαυστική παράσταση, ένα live πέρα από τα συνηθισμένα το οποίο θα μείνει αξέχαστο σε όσους το παρακολουθήσουν!!!


Είναι ακραίοι και ανατρεπτικοί...Είναι έντονα θεατρικοί και ιδιαίτεροι...
Είναι ταλαντούχοι και πολυσυλλεκτικοί...
Είναι περίπλοκα υπέροχοι και είναι οι ΥIΑΝΝΕΙS!!!


Το νέο μουσικό σχήμα από την Αθήνα, με μόλις ένα χρόνο παρουσίας στα μουσικά δρώμενα, όπως φαίνεται, γρήγορα θα ξεπεράσει το στάδιο του “ανερχόμενου”. Λίγο πριν την εξέλιξη του όπως φαίνεται και από τον τίτλο του νέου του project “Προ-evolution”, βρίσκεται ένα βήμα πριν από την πρώτη του δισκογραφική δουλειά, που θα έρθει για να μιλήσει κάπως διαφορετικά, “ντυμένη” με τον ιδιαίτερο ήχο που χαρακτηρίζει τους YIANNEIS.

Οι YIANNEIS μπλέκουν μοναδικά rock, alternative, ethnic, ηλεκτρονικά και ελληνικά ακούσματα σε ένα show γεμάτο ενέργεια, χιούμορ αλλά και συγκίνηση, εκπλήξεις και ανατροπές, ένα show στο οποίο δύσκολα μένει αμέτοχος ο θεατής.

Την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου οι ΥIANNEIS θα παρουσιάσουν στο Playground art venue νέες συνθέσεις, αλλά και εμπνευσμένες διασκευές κομματιών από φαινομενικά αταίριαστα μεταξύ τους είδη. Οι Massive Attack και οι Beirut, ο Sting και οι Nirvana, οι Antony & the Jonhsons και οι Prodigy, οι System Of A Down και οι White Stripes, ο Bregovic και ο Πάνος Γαβαλάς και πολλά ακόμη ονόματα του μουσικού στερεώματος θα “παρελάσουν” την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου στο Playground art venue δια μέσου των ευφάνταστων ΥΙΑΝNEIS.


YIANNEIS:
Λάμπρος Φιλίππου – φωνή
Νίκος Ζαδές – φωνή ,πλήκτρα, ακορντεόν
Δημήτρης Σιάμπος – κιθάρες, τζουράς
Δημήτρης Πετράκης –φλάουτο, πλήκτρα, κιθάρα, ταραμπούκα, φωνητικά
Ilya Algaer – κοντραμπάσο, φωνητικά
Άρης Καλλέργης – τύμπανα, φωνητικά

guest τρομπέτα – Διονύσης Κοκόλης

www.myspace.com/yianneis
www.jumpingfish.gr/yianneis
www.musicwave.gr/yianneis
Facebook: YIANNEIS Official


Info:
Είσοδος: 10 ευρώ με ποτό
Ώρα έναρξης: 22.30
Playground art venue
Μητροπολίτου Γρηγορίου & Σουλίου 18, Βόλος
Great! The file uploaded properly. Now click the 'Verify my file' button to complete the process.