1st Larissa AlleyCat Race
Interactive map
Το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού
Me and My Bike 2013
Φεγγάρι στη Ρόδα
Ποδηλασία Βουνού
Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία 2011
Ποδήλατο = υγεία
Ποδήλατο =

Let's do it Greece - Let's do it Larissa! - Κυριακή 14 Απριλίου

Οι Ποδηλάτες Λάρισας και ο Ελληνικός Οργανισμός Περιβάλλοντος επιβραβεύουμε κάθε είδους ενέργεια και δράση, τάσσομαστε με το μέρος όλων, που ονειρεύονται ένα καλύτερο αύριο για όλους μας!

 

Ο Ελληνικός Οργανισμός Περιβάλλοντος (Ε.Ο.Π.), μη κυβερνητική - μη κερδοσκοπική Οργάνωση, λειτουργεί από το 2001 και έχει θέσει ως βασικούς στόχους δράσεις και παρεμβάσεις για την αειφόρο ανάπτυξη και προστασία του φυσικού μας πλούτου. Ο ΕΟΠ διοργανώνει και ενισχύει δράσεις που βοηθούν στην διατήρηση της ισορροπίας του οικοσυστήματος. Για την ευαισθητοποίηση και ενεργοποίηση των πολιτών ως προς την διατήρηση του πρασίνου της πόλης της Λάρισας και του σεβασμού του αστικού και φυσικού περιβάλλοντος ο ΕΟΠ και οι Ποδηλάτες Λάρισας συμμετέχουμε στη δράση "Lets do it Greece" και καλούμε όλους τους κατοίκους της πόλης και τους ποδηλάτες να συμμετέχουν εθελοντικά στο καθαρισμό περιοχών της πόλης μας, την Κυριακή 14 Απριλίου 2013, με ώρα συγκέντρωσης 10:30 στο Πάρκο του Αγίου Αντωνίου.
Το “Lets do it Greece” αποτελεί ένα παγκόσμιο κίνημα με στόχο την ανάδειξη του εθελοντισμού και την ευαισθητοποίηση των πολιτών για την προστασία και τη βελτίωση του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος. Κάθε χρόνο ορίζεται μία ημερομηνία παγκόσμιας δράσης με στόχο τη συμμετοχή εθελοντών για την απομάκρυνση απορριμμάτων από απλούς χώρους μέχρι σημαντικά οικοσυστήματα.

Great! The file uploaded properly. Now click the 'Verify my file' button to complete the process.