1st Larissa AlleyCat Race
Interactive map
Το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού
Me and My Bike 2013
Φεγγάρι στη Ρόδα
Ποδηλασία Βουνού
Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία 2011
Ποδήλατο = υγεία
Ποδήλατο =

Νέο κλείδωμα ποδηλάτου!

Τα ποδήλατα βρίσκονται σε ανοδική τροχιά καθώς ο ρυθμός αύξησης ξεπερνά το 20% κάθε χρόνο. Οι λόγοι είναι αρκετοί όσο και προφανείς: το αυξημένο κόστος της βενζίνης, η ευκολία χρήσης, τα περιβαλλοντικά οφέλη, ωθούν όλο και περισσότερους στην επιλογή του ποδηλάτου.
 


Όπως σε όλα τα πράγματα υπάρχουν και τα αρνητικά σημεία όμως. Ένα από αυτό είναι η ευκολία με την οποία κλέβεται ένα ποδήλατο. Πολλά απλά είδη ασφάλισης του ποδηλάτου, αλυσίδες, λουκέτα κλπ συχνά δεν είναι αρκετά.

Μια νέα ιδέα, έρχεται να κάνει την κλοπή πιο δύσκολη αλλά και την διαδικασία ασύγκριτα πιο εύκολη. Το σύστημα Saddle Lock, κλειδώνει το ποδήλατο με τη …σέλα του, χωρίς να χρειάζεται κάποιος εξοπλισμός. Με ένα πάτημα στην άρθρωση της σέλας, αυτή γέρνει πίσω και πλησιάζει τον πίσω τροχό.

Το ειδικό άνοιγμα στη σέλα κλείνει με ατσάλινη μπάρα και πλέον το ποδήλατο είναι κλειδωμένο, κάτι αποτελεσματικά αποτρεπτικό για επίδοξους άρπαγες. Ξεκλειδώνοντας, η σέλα επιστρέφει στη θέση της με μία κίνηση και το ποδήλατο είναι έτοιμο για χρήση...

πηγή: http://www.cyclingsantorini.gr/
Great! The file uploaded properly. Now click the 'Verify my file' button to complete the process.